Més notícies de Nacional

Viatge de fi de curs

El Sant Gabriel es desplaça a Mallorca en el darrer desplaçament insular de la temporada

Manel Expósito (Futfem.cat)

Com si es tractés d'una excursió escolar, el Sant Gabriel viatjarà aquest dissabte a Mallorca per aprofitar el cap de setmana i tornar demà diumenge (16.00 hores) a casa amb els 3 punts al sarró davant un Porto Cristo sentenciat al descens des de fa diverses jornades.

«Aquesta sortida ens motiva molt perquè és la primera vegada que viatgem en dissabte i, més enllà del partit, és una vivència diferent a nivell de grup», ha definit l'entrenador adrianenc Carlos Romero. Deixant de banda aquest desplaçament que il·lusiona les jugadores, el cos tècnic té «moltes ganes de guanyar» després d'acumular tres empats i una derrota a les darreres quatre jornades.

Al partit de la primera volta, el conjunt de Sant Adrià no ho va tenir gens fàcil contra la ventafocs del grup. De fet, fins a pràcticament el darrer minut de partit, el marcador era favorable per a l'equip balear fins que va aparèixer la figura de María Gónzalez. «Al Ruiz Casado vam haver de remuntar. Haurem de jugar amb precaució i no ens podem confiar», ha assegurat Romero a la prèvia del matx.

El Sant Gabriel tindrà les baixes per aquest partit de Lupe Martínez, María González 'Ibra', Carla López i Andrea Perera. A més a més, Elena Julve i Laura Galcerán han entrenat aquesta setmana amb la selecció catalana sub18 i pràcticament no han tingut temps de ser-hi amb l'equip.

 

Notícies relacionades

Comenta