Més notícies de Nacional

Pedro Martín retorna a la banqueta del Sant Gabriel

L'artífex de l'ascens a Primera Divisió l'any 2010, i actual entrenador del filial adrianenc, agafarà el timó del primer equip la pròxima temporada

Pedro Salado (Futfem.cat)

Pedro Martín farà un doble 'retorn al passat' la pròxima temporada al Sant Gabriel. Primerament, perquè es retrobarà amb la generació de jugadores que va sorprendre Preferent fa dos cursos amb una meritòria segona posició i, a més a més, ho realitzarà com a nou entrenador de la primera plantilla blava a Segona Divisió, deixant així la banqueta del filial.

El substitut de Carlos Romero ja sap què és responsabilitzar-se de l'equip insígnia del club. De fet, va guiar el primer equip durant quatre temporades (2008/12) i el va portar a Primera l'any 2010, seguint amb el projecte dues campanyes més, abans de l'arribada de Takahisa Shiraishi.

«Em fa il·lusió tornar a trobar-me amb aquesta generació de jugadores i a nivell personal és una responsabilitat per fer un pas al davant. Haig d'exigir força a un grup amb les quals tinc bona relació», ha afirmat Pedro Martín abans d'agafar el comandament del primer equip.

Abans de fer-se amb les regnes d'una nau jove i amb projecció, Martín ha recordat la figura del seu predecessor: «Carlos és una persona molt vàlida per portar qualsevol equip i li vam oferir la coordinació. Hi havia la possibilitat que ho rebutges, tal com va succeir. Ha estat una persona molt útil i ens hauria agradat que continués al club. Tothom parla bé de la seva persona i tot són paraules d'estima», ha elogiat.

A partir d'ara, s'haurà de mirar cap al futur més pròxim i concentrar totes les forces en seguir construint un equip que ja ha tastat l'exigència de la categoria, però amb molta ambició. «La nostra intenció és fer la promoció d'ascens la temporada vinent o en un parell d'anys. És un equip molt jove i ens pot donar moltes alegries. L'ascens a Primera ja és una altra història», reconeix Martín. El nou entrenador del primer equip compaginarà aquesta tasca amb la coordinació de tot el futbol femení de l'entitat adrianenca, una feina que fa anys que desenvolupa al club.

JORDI CAMPUZANO, MÀ DRETA
En aquest retrobament amb el primer equip, serà clau la figura de Jordi Campuzano, segon timoner durant l'etapa de Carlos Romero. Tot i la seva joventut, ja porta diverses temporades com a tècnic del planter del Sant Gabriel i tindrà un rol destacat amb Pedro Martín. De fet, fins que el nou entrenador agafi el relleu, ell serà el responsable de conduir l'equip durant la Copa Catalunya. «Campuzano és un noi jove que valorem molt al club i aprendrà tal com ho vaig fer jo quan era jove. Ell està molt il·lusionat i esperem que m'ajudi molt la pròxima temporada. Tindrà un paper preponderant a l'equip», ha subratllat el nou entrenador adrianenc.

 

Notícies relacionades

Comenta