Més notícies de Nacional

L'Espanyol B goleja la Universitat de Hawaii

El filial blanc-i-blau segueix en forma i supera amb comoditat a l'equip americà

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

La primera impressió abans de començar el partit no era la més idònia per pensar en una victòria tan ample per part de l'Espanyol. Com si es tractés d'un equip professional, la Universitat de Hawaii ha arribat al Camp de la Teixonera amb un nombrós equip acompanyat d'un ampli cos tècnic al servei de les jugadores.

Al futbol però, el que compta és el que passa a la gespa i els gols i, en aquest aspecte, l'Espanyol ha estat totalment superior. Des del xiulet inicial pràcticament només hi ha hagut un equip al camp, el de Kennet Sánchez. El domini ha estat constant durant els 90 minuts del matx en el qual les blanc-i-blaves han tocat i mogut de banda a banda la pilota fins a apropar-se a la porteria rival.

Les ocasions han estat nombroses en els primers minuts però l'encert ha estat nul. Finalment el primer gol ha arribat a l'equador de la primera part i una vegada ha entrat, el joc ha estat més fàcil i han ampliat distàncies amb el segon i el tercer abans de la mitja part.

Les americanes, molt ben situades en defensa han desplegat un joc molt diferent del de l'Espanyol. Molt més físiques, la University of Hawaii ha buscat una vegada i una altra el joc directe a través de pilotes en llarg a l'esquena de la defensa blanc-i-blava, però sense crear cap perill.

A la represa, ambdós conjunts han presentat molts canvis en l'equip però el guió ha estat el mateix de la primera part. L'Espanyol ha seguit dominant i ampliant el marcador amb el quart i definitiu gol. Les americanes han fet el gol de l'honor en una jugada aïllada i l'electrònic ja no s'ha mogut més. Tot i l'ampli resultat, l'Espanyol ha aconseguit una treballada victòria contra un equip molt més físic i defensiu que s'ha tancat al darrere generant molt pocs espais.

 

Notícies relacionades

Comenta