Més notícies de Segona

L'Europa ja té nou comandant

Cristian Aleza agafarà el relleu d'Álvaro del Blanco al capdavant del primer equip

CE Europa

El substitut d'Álvaro del Blanco ha arribat de les files del mateix Europa. El fins ara entrenador del juvenil-cadet, Cristian Aleza, ha estat l'escollit per la direcció esportiva com a relleu a Del Blanco. El ja nou tècnic del primer equip s'ha proclamat campió de Lliga amb el juvenil-cadet de l'entitat escapulada, aconseguint l'ascens a Primera Divisió.

L'entrenador, de 33 anys, és originari de Saragossa, d'on va arribar la temporada passada abans d'aterrar al conjunt gracienc: «Vaig apostar per l'Europa entre les ofertes que tenia perquè és l'equip que més nom té fora de Catalunya», explica. Per Aleza va ser la primera experiència al món del futbol femení: «Des del punt de vista personal sí que hi ha certs canvis, però des de l'esportiu no he notat res diferent. Si tens un bon grup, es pot treballar molt bé», assegura.

És un professional molt preparat en l'àmbit de la formació, amb el nivell 3 d'entrenador i diversos cursos especialitzats. A més, Aleza compta amb més de 10 anys d'experiència com a preparador d'equips de base: «Principalment juvenils-cadet masculins», reconeix. Tot i la seva falta d'experiència al món del futbol femení, assegura que tenir el suport de la coordinadora escapulada Sandra Teixidor 'Teixi' és molt positiu: «És tot un estímul tenir algú com la Sandra ajudant». A més, explica que està en contacte amb Del Blanco: «És veritat que tinc poca informació de veure partits en directe, però tinc molts informes de l'Álvaro i estic plenament informat de com són les futbolistes».

Cristina Aleza és mostra optimista de cara a la pròxima temporada: «L'objectiu és optar al play-off, tot i que dins de la responsabilitat sabem que haurem d'anar exigint setmana a setmana». Per assolir aquesta fita espera un equip «que aposti pel joc combinatiu, que sigui valent i amb lideratge».

L'Europa començarà la pretemporada la setmana del 7 d'agost –amb data encara sense confirmar- i té previst disputar dos amistosos la setmana prèvia i la mateixa setmana de començar la Lliga, a més dels dos compromisos ja establerts: el trofeu Vila de Gràcia i la semifinal de la Copa Catalunya.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta