Més notícies de Segona

Maria Benedicto s'incorpora a l'Espanyol

La davantera és l'última en abandonar la disciplina del filial blaugrana per tancar la plantilla del seu homòleg 'perico'

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

Tot i que l'Espanyol ja havia anunciat tenir la plantilla tancada, el filial blanc-i-blau ha afegit un últim nom a l'equip, el de Maria Benedicto, que arriba procedent del Barça B. «Abans ja teníem gent amb talent, però amb Maria sumem més seguretat i gols», assegura Kennet Sánchez. El tècnic de l'Espanyol B reconeix que l'interès per aquesta davantera venia de lluny: «És una gran futbolista amb molta arribada, les segueixo des de fa 5 anys, quan estava al Sant Gabriel i m'ha fet especial il·lusió aconseguir el seu fitxatge».

Sánchez explica tot el que pot aportar Maria Benedicto: «A banda de tenir molta arribada i gol, també és combinativa, el que li permet jugar també al mig del camp. Ens afegeix experiència a la categoria, un element que no té, per exemple, Laura Fernández tot i la seva qualitat».

Amb la incorporació de la davantera de 17 anys, l'Espanyol B completa 20 fitxes i el tècnic 'perico' assegura que, ara sí, dona per tancada la plantilla: «Ens havíem reservat sabent que el Barça dóna les seves baixes a finals de juny, però ara ja tenim l'equip complet». Una plantilla que incorpora un total de 7 futbolistes per suplir les baixes de les vuit jugadores que han deixat la disciplina blanc-i-blava. L'última que ha dit adéu al filial 'perico' ha estat Aida Illas, que davant la poca participació que ha tingut i la llunyania –viu a Blanes- ha pres aquesta decisió.

SAGNIA AL BARÇA B
El fitxatge de Benedicto per l'Espanyol, suposa una nova baixa al filial blaugrana, que acumula set fins al moment. Futbolistes de gran projecció i titulars al Barça B que el club no ha pogut lligar i que han apostat per altres projectes fora de la Joan Gamper: Laia Aleixandri (Atlético de Madrid), Ona Batlle (Madrid), Ariadna Rovirola (Santa Teresa) o Berta Pujadas (Espanyol) i la mateixa Benedicto al filial blanc-i-blau, entre d'altres.

 

Notícies relacionades

Comenta