Més notícies de Segona

El Seagull anuncia dos reforços més

El conjunt badaloní comptarà amb la portera Noelia Vizcaíno i amb la jove Clara Cos

CE Seagull

Amb l'objectiu de tornar a apostar per l'ascens, el Seagull de Jordi Ferrón continua reforçant-se. Després de les arribades de Zaïra Flores, procedent de l'Espanyol de Primera Divisió, i de Carla Martínez (Pallejà), ara incorporen Noelia Vizcaíno i Clara Cos.

Vizcaíno arriba per suplir la baixa de 'Noe', que s'ha retirat aquest estiu. La darrera temporada ha jugat al Lorca murcià, però la portera catalana havia jugat abans al Sant Gabriel. Ferrón assegura que les sensacions són bones: «Ha estat entrenant amb nosaltres alguns dies i és molt àgil sota pals. Arriba amb moltes ganes de competir amb 'Mire' per la titularitat. Hi haurà molta competència».

L'altre reforç de les 'gavines' és una jove futbolista que el tècnic badaloní coneix profundament, ja que l'ha dirigit al Cabrera, el conjunt juvenil-cadet que també entrena Ferrón i amb qui s'ha proclamat campió de Lliga aquest curs: «Clara Cos és una central que conec molt bé del Cabrera i que juga amistosos amb nosaltres des de fa un parell d'anys, així que l'equip ja la coneix. És central, encara juvenil, amb molta projecció i un gran desplaçament».

El Seagull encara no ha tancat el capítol de fitxatges, tot i que Ferrón assegura que no estan buscant «cap posició específica». El tècnic destaca el compromís del grup, que continua en bloc: «Al marge de les jugadores que ja es coneixia que plegaven (Llaona, 'Noe' i Carol, que es retiren, i Ari i Laura), la resta continuen i això és el més important. Sumat a la recuperació de Serna, que és com un fitxatge de luxe», sentencia.

 

Notícies relacionades

Comenta