Més notícies de Segona

Canvi d'aires a la banqueta del Pallejà

Arnau Estruch és l'elegit per agafar el relleu de Xavi Barreda a la banqueta

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

Després de tres anys a la banqueta de l'Atlètic Vilafranca, Arnau Estruch ja és oficialment el nou entrenador del Pallejà. Després de passar per gairebé totes les categories de futbol femení, l'igualadí ja es prepara per a la que serà la seva primera temporada a la Segona Divisió.

Els lligams d'Estruch amb el futbol femení ja vénen des de fa més de 10 anys. A la seva ciutat natal, Igualada, va entrenar a l'aleví i el juvenil-cadet. 6 anys després, li va arribar una oferta de l'Atlètic Vilafranca, per entrenar el juvenil-cadet de Primera Divisió: «Per mi en aquell moment va ser un repte, però vaig decidir fer el pas d'anar-me'n cap a Vilafranca. A més la cosa va sortir bé, vam aconseguir la tercera posició i vam disputar la Copa Catalunya». Una temporada més tard, Estruch ja va ser presentat com a primer entrenador del primer equip de l'Atlètic Vilafranca. La temporada va anar més que millor, van aconseguir l'ascens de Primera Catalana a Preferent.

L'INICI D'UN NOU REPTE
Tres anys més tard el tècnic Igualadí s'acomiada del que ha estat el seu club les darreres temporades per afrontar un nou repte: entrenar a Segona Divisió. «Després de tres anys, vaig creure que la meva etapa havia acabat. No sabia si seguiria entrenant, només volia continuar si se'm presentava un repte bonic com ha estat el de Pallejà. Vaig rebre una trucada d'en Xavi (Barreda) i ens vam entendre de seguida. Per mi aquesta oportunitat que se m'ha donat és un desafiament molt gran, m'obliga a millorar com a entrenador i seguir creixent. Al llarg de tots aquests anys he arribat a entrenar pràcticament totes les categories del futbol femení i per mi és un orgull seguir progressant», explica.

NOVES INCORPORACIONS
L'equip, que fins a l'agost no començarà a entrenar de nou ja està pràcticament confeccionat a nivell de plantilla. L'objectiu primordial és poder aconseguir fer un bon joc col·lectiu per poder competir en una lliga tan exigent com Segona: «El que busco és un equip competitiu i amb identitat, que sigui capaç de crear superioritat en atac i ser agressiu quan toqui en defensa», argumenta Estruch.

Des de fa mesos el nou tècnic del Pallejà, juntament amb diferents membres de cos tècnic, estan treballant amb les noves incorporacions. Un dels primers fixatges és Maria Abad. Després de militar en diversos clubs universitaris anglesos, la jugadora torna al futbol femení català. Laura Sánchez, serà també la nova incorporació a la porteria. Sánchez que la passada temporada va jugar al Molins tornarà a casa aquesta temporada. A banda d'aquests dos fixatges, ja anunciats, l'equip preveu presentar fins a sis noves jugadores durant els pròxims dies. Cal destacar també que l'equip només podrà comptar amb Carla Farré fins a l'octubre, quan emprendrà el seu viatge a Austràlia.

 

Notícies relacionades

Comenta