Més notícies de Nacional

Dani Rodrigo: «L'objectiu és situar l'AEM entre els millors»

Les lleidatanes, consolidades a Segona Divisió, volen fer un pas més

Pedro Salado (Futfem.cat)

L'AEM inicia una nova temporada a la categoria de plata i cada vegada ho fa amb més seguretat i amb el pas ferm. Després d'aconseguir una meritòria setena posició amb 37 punts, inclús situant-se entre els cinc primers durant una part de la temporada, les lleidatanes encara volen més.

Dani Rodrigo, entrenador de l'equip, reconeix que l'objectiu ha canviat: «Fins ara la nostra missió era mantenir la categoria, però aquest any amb l'equip que tenim és tirar cap amunt». Tot i això, Rodrigo és conscient de la dificultat i, per tant, la seva filosofia serà anar 'partit a partit' però amb l'objectiu de quedar el millor possible.

UN EQUIP COMPETITIU
Per tal d'aconseguir aquesta fita, Rodrigo ha treballat per a la confecció d'un equip que compleixi i que pugui plantar cara als conjunts més potents de la categoria. La base de plantilla serà la mateixa que la temporada anterior, només quatre jugadores que faran la pretemporada i que aquest any havien format part del primer equip passaran al B, situat a Preferent.

Pel que fa l'apartat d'altes, l'AEM incorporarà fins a quatre jugadores, de les quals ja n'han confirmat dues. Marina Fernández, capitana de la selecció andorrana, i Glòria Pelegrí que torna a casa després del seu pas pel Sant Gabriel i l'Espanyol són les primeres jugadores confirmades. Per altra banda, s'està negociant amb Nàdia Dopico, provinent del Mollerusa i exjugadora de la selecció catalana sub-16 i s'està acabant de tancar la incorporació de Maria Subies, portera del Reus i internacional amb la selecció espanyola sub-17. Amb aquests fitxatges i amb la continuïtat del bloc, l'AEM té l'objectiu de lluitar amb els millors equips de la categoria i fer un bon paper, una vegada ja s'han consolidat a la Segona Divisió.

Les lleidatanes es posaran en marxa entre la primera o segona setmana d'agost. «La data encara està per decidir, entre el 3 o el 4 d'agost o ja el següent dilluns 7 d'agost» ha explicat Dani Rodrigo. Sigui quan sigui la data d'inici, l'equip ja té planificada la temporada amb partits contra conjunts de primer nivell.

DERBI LLEIDATÀ CONTRA EL PARDINYES
Amb l'ascens del Pardinyes a Segona Divisió, Lleida viurà un derbi entre els dos equips més importants de la zona. Dani Rodrigo considera l'ascens del Pardinyes com una bona notícia per a la ciutat: «Significa que estem fent les coses bé a Lleida, un nou equip que està a Segona Divisió. A més també estic content perquè és un desplaçament menys a fer», afegeix.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta