Més notícies de Segona

El Cerdanyola seguirà a Preferent

Les verdes esperaven aconseguir l'ascens a Segona, però la plaça ha anat a parar a l'Aragó

Pedro Salado (Futfem.cat)

Després de molt esperar, el Cerdanyola ja té la confirmació que no serà equip de Segona Divisió la pròxima temporada. L'equip de Víctor Torrijos, que va acabar la lliga a la segona posició, esperava aconseguir una segona plaça d'ascens per acompanyar el Pardinyes a la categoria de plata, però no ha estat així. Finalment, la plaça ha anat a parar a l'Aragó i serà el Peña Ferranca de Barbastre (Osca) qui ocuparà la plaça.

Aquesta decisió ha afectat el conjunt verd, que tenia totes les esperances dipositades en una decisió favorable, ha rebut la notícia amb molta decepció. Moltes de les integrants de l'equip hauran de decidir el seu futur en els pròxims dies, així com el del cos tècnic, amb Artur Hernández al capdavant i Víctor Torrijos en un segon pla per motius laborals. El fins ara entrenador vallesà reconeixia en acabar el curs que el club treballava amb tots els escenaris, però centrats en l'ascens: «El projecte esportiu que s'està fent està pensat al cent per cent per a Segona, tenim molta confiança de pujar i tenim alguns fitxatges emparaulats. En cas contrari, si finalment no pugem, hi poden haver canvis, s'ha de treballar en totes les opcions possibles», confessava.

Així doncs, a falta que la Federació Espanyola ho faci oficial, el grup 3 de Segona Divisió quedarà compost per 10 conjunts catalans, 3 balears i 1 aragonès, entre ells els ascendits Pardinyes, Sporting Mahonés i Peña Ferranca. La competició s'iniciarà el primer cap de setmana de setembre.

Aquests són els 14 conjunts que conformaran el grup 3 de Segona Divisió:
Barcelona B, Espanyol B, Seagull, Levante Las Planas, Europa, Igualada, AEM, Sant Gabriel, Pallejà, Pardinyes, Collerense, Son Sardina, Sporting Mahonés i Peña Ferranca.

 

Notícies relacionades

Comenta