Més notícies de Segona

El Seagull serà el primer rival del Vila de Gràcia

L'Europa estrenarà la modalitat femenina d'aquest trofeu el pròxim 20 d'agost

Fran Capell (Futfem.cat)

El trofeu Vila de Gràcia ja té el primer enfrontament definit. En la seva primera edició en la modalitat femenina, serà el Seagull de Badalona el conjunt encarregat d'enfrontar-se a l'Europa.

Des del club escapulat reconeixen que la primera intenció no era un rival català. «Volíem jugar contra un equip de fora perquè als catalans els tenim molt vistos», confessa Jordi Vela, gerent de l'entitat gracienca. «Ho teníem tot tancat amb un equip de València però, finalment, no han pogut venir per motius econòmics».

Un cop descartat el rival poc conegut, a l'Europa tenien clar qui havia de ser el rival: «Hem volgut fer un partit atractiu i, com juguem contra el Barça una setmana després, hem optat pel Seagull, que és el millor equip de la nostra categoria».

El partit encara no té horari definit, tot i que segurament serà al matí i es disputarà el diumenge 20 d'agost, coincidint amb la Festa Major del barri: «El Vila de Gràcia acostuma a ser el 15 d'agost, però encara no hauríem començat la pretemporada i el 25 tenim la semifinal de la Copa Catalunya, així que no teníem gaire alternativa perquè volíem que coincidís amb la Festa Major de Gràcia, que va de l'11 al 22 d'agost», explica Vela.

L'Europa va anunciar fa algunes setmanes que el prestigiós trofeu Vila de Gràcia també comptaria amb la modalitat femenina. Una clara aposta de la direcció, com explica el seu gerent: «La Junta nova que ha entrat al club aposta molt fort pel futbol femení. Volen oferir les mateixes possibilitats al masculí i al femení, com primers equips de l'Europa que són i per això tenien clar que si el masculí té un trofeu, el femení també ho ha de tenir».

EQUIP PER L'ASCENS
Dins aquesta aposta ferma de l'entitat escapulada per potenciar la secció femenina, el club ha anunciat clarament que l'objectiu d'enguany ha de ser l'ascens. A la plantilla que es va situar entre les primeres posicions la temporada passada se li han sumat els d'Ari Sáez i Carla Moyano, de l'Espanyol; així com el de Nany Haces, del Son Sardina. La davantera del Sant Andreu, Adriana Quer, completarà la pretemporada amb l'equip gracienc i l'entrenador decidirà si l'acaben incorporant al grup de manera definitiva. Així doncs, l'Europa espera reforçar la faceta més ofensiva de l'equip, tot i que asseguren que «si arriba algú que millori el que tenim, no dubtarem en incorporar-la».

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta