Més notícies de Nacional

El trofeu Vila de Gràcia en joc

L'Europa disputa per primera vegada el torneig del seu barri

Fran Capell (Futfem.cat)

Per primer any a la història, el Vila de Gràcia tindrà un campió femení després de 22 edicions masculines. El rival convidat és el Seagull de Badalona, un vell conegut per a les escapulades al ser un equip de la mateixa lliga. El tècnic de l'Europa, Cristian Alteza, es mostra orgullós que l'equip a batre sigui un conjunt amb qualitat: «És motivant per l'entitat del rival i per ser un equip molt competitiu i amb un joc molt interioritzat. Tenen un entrenador amb les idees molt clares i això ens posarà les coses molt difícils».

Aquest diumenge, a les 11 del matí ambdós equips es trobaran a falta de dues setmanes per l'inici de la competició oficial i a una setmana de la celebració de la semifinal de Copa Catalunya. A priori, tot i que els rivals d'ambdós conjunts són superiors al ser de Primera Divisió, el Seagull té més opcions d'arribar a una hipotètica final. Les de Jordi Ferrón s'enfrontaran a l'Espanyol en el primer partit de les dues semifinals, divendres a les 6 de la tarda. Dues hores més tard, a les 8, serà el torn de l'Europa que ho farà davant el vigent campió tant de Copa Catalunya com de Copa de la Reina, el Barça.

Abans, però, està el Vila de Gràcia, un trofeu que a tots dos equips els fa especial il·lusió jugar. Per Cristian Alteza serà un dia molt especial: «És la primera posada en escena de l'equip i serà davant l'afició a més a més de ser un partit històric». Per altra banda, «suposa un avanç pel futbol femení de l'entitat i es nota que el club vol progressar», reconeix Cristian.

Per afrontar el duel, l'Europa no podrà comptar amb el 100% de l'equip, ja que encara estan entrenant amb el 80% de jugadores. Tot i així, les escapulades no renuncien a res i volen que el trofeu es quedi a casa. Abans de començar el partit es durà a terme un minut de silenci en memòria a les víctimes de l'atemptat a Barcelona del passat dijous.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta