Més notícies de Nacional

El Levante es queda sense entrenadors a sis dies de començar la Lliga

David Forcat i Juan Carlos Hidalgo, els dos místers procedents del Barça, es desentenen del projecte femení

Pedro Salado (Futfem.cat)

El Levante Las Planas s'ha quedat sense els seus dos entrenadors per a la temporada 2017/18 quan falten sis dies per començar la Lliga al camp del Son Sardina. David Forcat i Juan Carlos Hidalgo, entrenadors fins a la passada temporada del futbol base del Barça, han decidit, a última hora, marxar de l'entitat planenca. Els seus motius es basen, segons han al·legat, per "diferències irresolubles" amb la directiva del club, tot i que no han volgut fer declaracions per explicar la seva marxa.

Cal recordar que les vermelles van començar la pretemporada el dia 14 d'agost, una setmana més tard que la majoria d'equips de la categoria. Després de dues setmanes d'entrenaments i tres partits amistosos contra el Sant Gabriel, l'Europa i aquest diumenge passat contra l'Espanyol -tots perduts (3-0, 0-5 i 0-8 respectivament)- els ja exentrenadors de l'equip marxen i deixen l'entitat planenca amb molt poc marge de temps per trobar un substitut que prengui el relleu a la banqueta.

La confecció de la plantilla, la coordinació del club en matèria de fitxatges i la falta de recursos pels entrenadors, a més de les ja mencionades diferències amb la directiva han fet que els dos entrenadors deixin a les 20 jugadores vermelles sense un referent a la banqueta.

Després de proposar un estil de joc diferent del de la temporada passada i amb un equip totalment nou, el Levante busca un líder per a la banqueta que pugui tornar a encaminar la temporada i aixecar l'ànim de les jugadores, després de rebre un adéu totalment inesperat, en un projecte on totes elles creien.

Malgrat aquesta sobtada marxa, el club està treballant en trobar un relleu i s'espera que el nou entrenador sigui presentat en les pròximes hores i que ja segui a la banqueta del Levante per l'amistós que l'equip té programat contra el Sant Cugat aquest dimecres.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta