Més notícies de Nacional

El Levante Las Planas, en busca dels tres primers punts a Mallorca

Les vermelles volen començar la temporada amb una victòria en un dels desplaçaments més difícils de la Lliga

Pedro Salado (Futfem.cat)

El Levante Las Planas juga aquest diumenge (11.00 hores) al camp del Son Sardina, a Mallorca, el primer partit de Lliga de la temporada. Les vermelles esperen poder aconseguir els seus primers 3 punts en un dels camps més difícils de la categoria. Hàndicaps com les dimensions del terreny de joc, molt més petit que els habituals a Segona Divisió, i el desplaçament fins a l'illa balear, d'anada i tornada el mateix dia, hauran de quedar enrere si les planenques volen fer un bon partit a Mallorca.

Les noies de Miguel Mateo, nou entrenador de l'equip des de dimecres, coneixen les dificultats d'un camp en el qual no van puntuar en l'última visita i del que van marxar amb una golejada. Les catalanes van perdre 5-1 en el seu últim enfrontament a terres balears. El Son Sardina es va mostrar molt més sòlid en defensa, i va dominar durant els 90 minuts el mig del camp.

Ara, quasi cinc mesos després de l'última visita a Mallorca, ambdós equips es troben en situacions completament diferents. El Levante comença la temporada amb un equip totalment nou que encara ha de desenvolupar una forma de joc que el defineixi, mentre que les mallorquines han perdut algunes jugadores amb un gran pes dins l'equip, entre les quals destaca Nani Haces, que va marxar a l'Europa aquest estiu.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta