Més notícies de Nacional

Álex Moreno: «Volem guanyar una Lliga i aquest any tenim bon equip»

El cos tècnic de l'Espanyol B reconeix que s'ha de fer un pas endavant a nivell competitiu, sense oblidar la faceta formativa d'un filial

Manel Expósito (Futfem.cat)

Superar la tercera posició de la temporada anterior serà l'objectiu d'aquest curs a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, concretament al filial blanc-i-blau. Aquest nou repte se solidifica amb força després de la contundent victòria a Sant Adrià contra el Sant Gabriel (3-0) i així ho expressa Álex Moreno, tècnic del filial 'perico' juntament amb Kennet Sánchez: «El nostre objectiu és competir a la part alta de taula. Sabem que som un filial i que el primer objectiu és formar jugadores per nodrir el primer equip, però com a equip volem guanyar una Lliga i aquest any tenim bon equip per aconseguir-lo».

Tot i així, Moreno ha reconegut que les sensacions de l'equip no han estat les millors de l'estiu, valorant els 90 minuts disputats contra el Sant Gabriel: «És el pitjor partit que hem fet respecte a la pretemporada». «Veníem d'un nivell molt alt i ens ha costat. La primera part ha sigut força dolenta, però a la segona ens hem restablert una mica. Amb el 3-0 hem abaixat una mica els braços i espero que aquest sigui dels pitjors partits de Lliga perquè hem d'anar a més», ha valorat respecte al joc de les seves jugadores.

TONI CAMACHO: «ENCARA ÉS MOLT AVIAT PER CONÈIXER QUIN ÉS EL NOSTRE NIVELL A LA CATEGORIA»
Per la seva part, l'entrenador del Sant Gabriel, Toni Camacho, ha reconegut que l'Espanyol B ha estat un rival «superior», valorant el filial 'perico' com un dels «aspirants a liderar el grup». D'altra banda, el conjunt adrianenc és encara un equip en construcció i Camacho ha valorat «l'actitud de les jugadores» davant un rival amb més revolucions.

«No podíem pressionar tot el partit perquè físicament no estem preparades per això. A mesura que avanci la Lliga possiblement el ritme sigui un altre. Hem de temporitzar i en funció del partit, pressionar». Respecte a l'objectiu per aquesta campanya, Camacho ha puntualitzat que «encara és molt aviat per conèixer quin és nivell del grup a la categoria».

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta