Més notícies de Nacional

Toni Camacho: «Si el resultat hagués estat a favor nostre, no hauria sigut res injust»

L'entrenador del Sant Gabriel titlla «d'injusta» la derrota davant el Son Sardina a Sant Adrià

Manel Expósito (Futfem.cat)

El tècnic del Sant Gabriel, Toni Camacho, no va veure reflectida la feina de les seves jugadores davant el Son Sardina (0-1) al camp en forma de punts. De fet, la recompensa blava no va ser cap i així ho reconeix el seu míster: «El resultat no és just. Hem tingut moltes ocasions i si el resultat hagués estat a favor nostre, no hauria sigut res injust».

A la darrera jugada del matx, el conjunt balear es va portar els 3 punts cap a Mallorca en un partit on les adrianenques van ser «superiors al primer temps, amb tres ocasions molt clares», apunta Camacho. «El segon temps s'ha vist un joc més directe per part dels dos conjunts amb la fatalitat de la darrera jugada que ens deixa amb dues derrotes», afegeix.

«L'equip encara no es troba per jugar 90 minuts intensament. El recurs més fàcil és el joc directe. Hem intentat trobar Adriana Manau a la part ofensiva, ja que juga molt bé en el joc aeri», analitza l'entrenador del Sant Gabriel. Tot i la lluita, la derrota ha deslluït el primer partit al Ruiz Casado. L'autocrítica per part del tècnic adrianenc és molt clara: «El nivell de la categoria entre els equips és molt semblant. Si les oportunitats es transformen, el guió del partit és un altre», finalitza.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta