Més notícies de Nacional

Lideratge blanc-i-blau

L'Espanyol B guanya per tercera setmana consecutiva i es manté al capdavant de la Segona Divisió

Sandra Dihör (Futfem.cat)

Tres de tres. Així de fort ha començat la Lliga l'Espanyol, que compta les jornades per victòries: primer superava el Sant Gabriel amb un fort 3-0, després s'enduia 3 punts del difícil camp del Seagull amb un ajustat 1-2, i aquesta setmana la víctima de les 'periques' ha estat el conjunt menorquí Sporting de Mahón.

L'equip balear, que ha pujat aquest any a la Segona Divisió, ha iniciat el partit realitzant una pressió alta a les 'periques'. Davant aquesta forta pressió, les jugadores de Kennet Sánchez han buscat trobar espais a l'esquena de les defenses balears, per poder contrarestar la pressió, i el resultat ha sigut positiu: mitja hora li ha calgut a l'Espanyol per aconseguir el gol, després que Benedicto fes una vaselina a la portera en recollir una passada en profunditat d'Alberola. «Hem tingut el control des de l'inici del partit fins al final» explica Sánchez, qui destaca la fortalesa de l'Espanyol avui amb el joc profund: «La defensa rival ens ha pressionat molt, cosa que ha dificultat el nostre joc interior, però ens ha donat molts metres a la seva esquena».

L'Espanyol marxava al descans amb un 1-0 favorable, i les 'periques' han sentenciat l'equip menorquí amb mitja hora de domini total de l'Espanyol. El festival de gols ha començat quan només s'havien jugat 5 minuts de la segona part, amb un xut des de la frontal de Galcerán que feia pujar el 2-0 al marcador. Deu minuts més tard, era Laura Fernández qui seguia ampliant el marcador 'perico', després de rematar una centrada per banda de Julve. Fernández, superaria de nou la portera balear al minut 70 per sentenciar el partit amb el contundent 4-0 i tancar el seu doblet particular.

«Estic molt content del joc de tot l'equip, estan entrenant a un gran nivell i això es reflecteix al camp», destaca orgullós Kennet Sanchez, que valora també la feina feta per les jugadores que no han iniciat el partit «Estic molt content amb l'actitud de totes les jugadores i amb tot el que han aportat les que han sortit des de la banqueta».

L'Sporting de Mahón, se'n torna cap a Menorca sense haver aconseguit sumar cap punt en els 3 partits disputats a Segona Divisió però, tot i així, l'entrenador blanc-i-blau alerta de la qualitat de l'equip: «El rival m'ha sorprès positivament. No ha aconseguit cap punt, però he vist un equip bastant compensat i crec que aviat començarà a sumar punts».

L'Espanyol és l'únic equip de Segona Divisió que ha aconseguit endur-se els 3 punts en els 3 partits disputats, la qual cosa les situa líders amb 9 punts. «Valoro molt positivament l'inici de Lliga que estem tenint» explica Kennet Sánchez que, tot i així, és conscient de la importància de mantenir el nivell i no abaixar la guàrdia: «Les noies estan a un molt bon nivell, però crec que encara hi ha moltes coses que hem de millorar, i sobretot, no podem relaxar-nos, ja que hi ha equips molt bons en aquesta Lliga, i qualsevol et pot plantar cara».

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta