Més notícies de Nacional

Un partit per recuperar sensacions

El Seagull rep el Levante Las Planas en un duel sense favorits a la classificació

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

El Levante Las Planas visita aquest diumenge a les 12.00 hores el camp del Seagull, vigent subcampió de les dues últimes temporades. Després de l'empat a l'últim minut a casa contra el 'Santgra' les noies de Miguel Mateo intentaran conèixer la victòria en el quart partit de Lliga.

Les badalonines, per la seva part, es presenten com a favorites, ja que les dues últimes temporades avalen, en un principi, una superioritat contra el conjunt planenc. A més, juguen a casa, però els darrers partits poden posar en dubte l'efectivitat de les 'gavines'.

La classificació no enganya, i ara per ara, ambdós conjunts estan empatats a punts. El Seagull suma 2, 1 per l'empat amb el Barça a la primera jornada i l'altre contra el Son Sardina. Les planenques, també van sumar 1 punt a Mallorca en el primer partit de Lliga i l'últim sumat a casa contra el 'Santgra'.

La Lliga ha començat igual per ambdós conjunts. Un empat, una derrota, i de nou un empat. Aquest diumenge serà el partit que decidirà qui fa un salt a la classificació o, en cas d'empat, ambdós equips queden en posicions similars a les actuals.

Jordi Ferrón, entrenador del Seagull, ha explicat que el calendari «no ha estat gaire favorable per tenir un bon inici a la Lliga», però espera que aquest diumenge la situació canviï: «Tant de bo puguem conèixer la victòria a casa, que significaria un gran pas moral i anímic per l'equip». Tot i així no oblida que el Levante està empatat a la classificació amb els mateixos punts (2), i que la temporada passada ja va aconseguir treure 1 punt del camp de les badalonines.

Miguel Mateo, per la seva part, ha assegurat que «a priori és una sortida molt difícil»i afegeix: «De moment estem empatats a punts a la classificació, tot i que per elles guanyar a casa és una obligació». A més, ha destacat que és un rival «difícil». «Durant dos anys han jugat la promoció a Primera i imagino que és també l'objectiu d'aquest any, però crec que tindrem les nostres oportunitats per aconseguir la victòria i, sobretot, voldrem competir», resumeix.

 

Notícies relacionades

Comenta