Més notícies de Nacional

Un camp maleït

L'Igualada vol seguir sumant a Sant Adrià, on encara no coneix la victòria

Xavier Garcia (Futfem.cat)

No és el desplaçament favorit per a les de Jordi Torres. Des de l'ascens de l'equip el 2014, l'Igualada no ha guanyat mai al Ruiz Casado. El debut va acabar amb empat a 3 gols mentre que les següents dues temporades les de l'Anoia van caure derrotades. En aquesta línia, Jordi Torres reconeix la dificultat: «Les nostres sensacions no són gaire bones però confio a seguir la bona dinàmica», assegura Jordi Torres.

L'Igualada ha fet un bon inici de temporada. En les tres jornades disputades, les blaves ocupen la quarta posició amb 6 punts, després de la derrota contra el Collerense la primera jornada. «Va ser una llàstima la derrota perquè vam perdre al minut final, però tot i així hem fet un començament bastant bo» reconeix Jordi Torres, qui no amaga la satisfacció amb l'equip: «Quan a resultats és correcte i el joc l'anirem millorant, estic content» afegeix.

El rival, el Sant Gabriel, a diferència de l'Igualada no ha tingut un bon inici i ocupa les posicions de descens. Amb 1 punt, les de Toni Camacho només han pogut sumar un empat la setmana passada contra el Levante Las Planas en el que portem de temporada. Tot i els resultats, Jordi Torres no se'n refia: «És un equip que no ha tingut un bon inici però els hi tenim molt respecte, està molt ben consolidat i que a casa seva no aconseguim guanyar», explica Jordi Torres. «És un camp complicat per nosaltres» afegeix l'entrenador igualadí.

El Sant Gabriel arriba amb moltes ganes. Després de l'empat al darrer minut contra el Levante Las Planas la setmana passada, l'equip té moltes ganes de guanyar. «Volem guanyar els primers 3 punts de la temporada», reconeix Toni Camacho. L'empat els va deixar un mal sabor de boca i volen refer-se amb una gran actuació. Davant les dades que acompanyen el partit, Camacho assegura que: «Són estadístiques fredes i no són importants», tot i confessar que espera «que es compleixin».

Per afrontar el partit, Torres té l'única baixa de Pilar després que Núria ja està disponible per jugar. En el bàndol contrari, les de Sant Adrià compten amb les baixes d'Ari, sancionada, i Cristina, per motius personals, mentre que Marta Campanales ja està del tot recuperada.

 

Notícies relacionades

Comenta