Més notícies de Nacional

Correctiu per al Pallejà

Les d'Arnau Estruch cauen per un 'set' contra el Collerense balear

Pedro Salado (Futfem.cat)

Jornada complicada la que ha viscut el Pallejà, que ha vist com acabava cedint per 6 gols a 1 el seu partit al Coll d'en Rabassa. El Collerense ha superat les roig-i-negres -diumenge de blanc- que sumen la tercera jornada en blanc.

Cora Coll ha avançat les locals amb una diana a l'equador de la primera meitat. La resposta de les d'Arnau Estruch ha estat gairebé instantània i, només 4 minuts més tard, Miriam Sánchez ha posat l'empat. La reacció local, però, ha tornat a ser momentània i Gema Arrabal ha tornat a posar per davant el Collerense amb un gol al mateix minut.

Amb el 3-1 s'ha arribat al descans i la represa no ha portat notícies millors per al conjunt català que ha vist com Cora Coll sentenciava el partit amb el quart gol. Elizabeth Sánchez (79'), Pili Espadas (88') i Gema Arrabal (89') han tancat la golejada de les balears.

Tot i el marcador, des del club roig-i-negre asseguren que l’equip va plantar cara: «En tot moment el Pallejà tenia la sensació que dominava el partit i que podia avançar-se al partit», explica Víctor Esteban, director esportiu del club. Recorda que el Collerense ha marcat «a l’últim minut de la primera meitat i només començar la segona» i que «tot i això, l’equip ha tingut vocació ofensiva perquè es veia superior». Esteban assegura que l’equip ha resistit «fins que ha arribat el quart gol» moment a partir del qual reconeix que les jugadores «han abaixat els braços».

 

Notícies relacionades

Comenta