Més notícies de Nacional

Infermeria plena i camp difícil

L'Espanyol B viatja a un dels camps més petits de la categoria

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

Difícil tràmit al qual s'enfronta l'Espanyol B aquesta jornada. Les de Kennet Sánchez viatgen a Mallorca amb la infermeria plena i es veuran obligades a tirar del planter. Les blanc-i-blaves no arriben en el millor moment, dos empats consecutius contra l'AEM i el Pardinyes les han fet caure a la segona posició i no es poden permetre una altra ensopegada. El Barcelona B, actual líder, aquest cap de setmana rep la Peña Ferranca, a l'última posició, i si l'Espanyol no fa els deures, la distància amb les blaugrana augmentarà.

A les baixes de llarga durada, com són Andrea Ferrer, Mireia Carrasco i Elena Benítez, se li suma la portera Laura Jansà a causa d'una contusió que va patir la jornada passada i que l'ha mantingut en observació a principis d'aquesta setmana. El tècnic blanc-i-blau tampoc podrà comptar amb l'atacant Elena Julve, ni la migcampista Sandra Alberola, ja que han estat convocades pel tècnic del primer equip, Joan Bacardit. La solució a aquesta plaga de baixes passa pel planter. Kennet Sánchez ha convocat a quatre jugadores del Juvenil A: la portera Janet Martínez, les migcampistes Irene Corral i Mariona Segalés, i la davantera Ana Hernández.

El camp del Collerense és un factor a tenir en compte per a Sánchez: «El Collerense té un camp on la gent fa molt bé el seu treball, apreten molt i saben jugar les seves cartes. És un dels camps més petits de la categoria, i per tant no hi haurà massa espais ni temps per pensar. Per nosaltres serà més complicat, però anirem a fer el nostre futbol. No hem plantejat un altre partit que no sigui el de tocar, mantenir la possessió i obrir forats encara que siguin petits», sentencia.

 

Notícies relacionades

Comenta