Més notícies de Nacional

Les catalanes també triomfen a Mèxic

La selecció espanyola de futbol platja s'imposa a la Visit Puerto Vallarta Cup

Beach Soccer Worldwide

El viatge llampec que han protagonitzat les quatre catalanes que formen part de la selecció espanyola de futbol platja ha estat del tot profitós. Carla Morera i Anna Pascual 'Pascu' (Seagull), Anabel Chamorro (Europa) i Laia García (Sant Andreu) han aixecat el trofeu de la Visit Puerto Vallarta Cup en el torneig amistós disputat el cap de setmana a Mèxic.

Aprofitant l'aturada de Lliga a Segona Divisió, la selecció dirigida per Joaquín Alonso s'ha reunit per participar en aquest trofeu que les ha enfrontat a la selecció mexicana amb victòria per 1 gol a 8 d'Espanya, amb gols de les catalanes Carla Morera i Laia García. La jugadora del Seagull també va marcar en el duel inaugural que també es va decidir a favor de la selecció espanyola per 3 gols a 1.

Els dos duels disputats contra Mèxic han estat històrics per partida doble. D'una banda, han suposat el primer compromís del combinat espanyol fora d'Europa. Per a la selecció asteca, també han estat partits especials, ja que han estat els primers de caràcter internacional en aquesta modalitat.

Les quatre catalanes tornen a casa amb un nou títol a la butxaca a punt per reincorporar-se als seus equips. Les tres futbolistes de Segona Divisió ho faran reprenent la competició aquest cap de setmana, després de l'aturada pels compromisos de les diferents seleccions. Laia García, en canvi, ho farà després d'haver-se perdut el duel del seu equip -Sant Andreu- amb el Sant Cugat i que va acabar en derrota per les quadribarrades.

Amb aquest trofeu, les polivalents jugadores catalanes es refan de la derrota patida a Portugal el passat juliol, quan es van quedar a les portes de revalidar el títol de campiones d'Europa.

 

Notícies relacionades

Comenta