Més notícies de Nacional

Possessió per buscar la victòria

L'Espanyol buscarà seguir sumant de tres en tres davant el Peña Ferranca, equip nou a la categoria

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

Les noies de Kennet Sánchez reben aquest diumenge al cuer de la Segona Divisió, que encara no ha aconseguit cap punt. L'entrenador 'perico', però, prepara el partit amb seriositat i conscient que no es poden relaxar: «És un rival nou de la part baixa de la classificació, però tots els rivals vénen amb moltes ganes al nostre camp, amb la qual cosa no ens podem relaxar».

L'Espanyol, que ara mateix se situa a la sisena posició de la taula amb 11 punts, no podrà comptar amb moltes de les jugadores habituals: per una banda, Andrea Ferrer, Mireia Carrasco, Elena Benitez i Maria Benedicto són baixa per lesió; i per altra banda, l'entrenador local tampoc podrà comptar amb Maria Molina, Esther Sola, Elena Julve i Laura Fernandez, que han entrat a la convocatòria del primer equip.

Per contrarestar aquestes baixes, Kennet disposarà de cinc jugadores del juvenil amb les que confia plenament per aquest partit: «Les cinc juvenils segur que sortiran amb moltes ganes, i aquest plus es necessita de vegades per guanyar quan es juga contra un rival de la part baixa per evitar relaxacions i possibles derrotes».

Amb les jugadores disponibles, Kennet aposta per mantenir el control del joc i així aconseguir la victòria: «Intentarem desplegar el nostre joc associatiu i posicional per controlar la possessió de la pilota i així poder guanyar», avisa.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta