Més notícies de Nacional

A Mallorca, contra un imbatut a casa

El Levante Las Planas vola a les illes per enfrontar-se al Collerense, segon a la taula

Pedro Salado (Futfem.cat)

El Levante Las Planas viatja aquest diumenge a Mallorca per disputar una de les jornades més importants de la temporada. La necessitat de sumar tres punts ha anat creixent en les darreres setmanes, però els enfrontaments que es donen en aquesta jornada haurien de motivar a les vermelles per fer un salt definitiu i sortir de la zona de descens.

Tant a la zona alta de la taula com a la zona baixa, la diferència de punts és mínima. Els rivals directes del Levante juguen també contra equips situats a les primeres posicions, coincidència que podria afavorir a les vermelles o a qualsevol altre equip que aconseguís guanyar a un dels favorits. El Collerense, per la seva part, ha de sumar els tres punts a casa per continuar en segona posició, ja que la resta d'equips segueixen la seva estela empatats a punts. En total tres equips sumen 14 punts i busquen apropar-se al Collerense amb 15 i al Barça, líder amb 19.

La victòria de les mallorquines podria complir-se si continuen amb el seu bon joc a casa on han guanyat tots els partits. Tot i això, el Levante es presentarà a Mallorca amb la fermesa de fer un bon partit i competir contra un dels de dalt, tal com va fer el cap de setmana passat contra l'AEM, a qui finalment va poder esgarrapar un punt, amb un empat (2-2).

Miguel Mateo ha explicat que «serà un partit difícil, però anem amb la il·lusió de guanyar i endur-nos quelcom positiu». A més, ha destacat la bona feina de l'equip i «el creixement del grup i esperem posar les coses difícils al Collerense».

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta