Més notícies de Nacional

El Sant Gabriel, a oxigenar-se a Lleida

El conjunt adrianenc visita Recasens buscant una victòria que faci la guitza l'AEM en la seva lluita al capdavant

Manel Expósito (Futfem.cat)

Encara resten dues terceres parts de jornades a Segona però tots els punts que s'escapen a l'inici, són oportunitats perdudes per deixar enrere la cua de la classificació. El Sant Gabriel és conscient d'aquesta lliçó però encara no té l'habilitat de posar-hi remei.

Aquesta jornada, les adrianenques tindran el segon desplaçament feixuc de la temporada: Lleida. L'AEM de Dani Rodrigo és un dels equips que farà la guitza a Seagull, Europa i Collerense a la part alta de la classificació i pugnarà per un bitllet de promoció d'ascens que es cotitzarà a l'alça aquesta temporada.

«Encara és molt aviat i complicat de dir ara però veiem Seagull, Collerense, Barça B, Europa, Espanyol B i nosaltres com els equips que podem estar a la part alta de la taula fins al final però això ho marca el dia a dia i petits detalls», assegura Rodrigo.

A més a més, el tècnic de l'AEM veu clau els partits a Recasens: «Arribem amb la dinàmica d'intentar sumar els tres punts. En aquesta categoria qualsevol rival és complicat però ens volem fer forts a casa i continuar amb aquesta bona dinàmica».

A l'altra riba del riu Besòs, el Sant Gabriel viatja a la Terra Ferma a la recerca de tres punts que l'allunyin de la part baixa. «Som conscients de la situació de l'equip i estem treballant. Estarem tota la temporada en aquesta dinàmica de millorar. Les urgències no són diferents d'una setmana a la següent. La victòria ens ajudaria a créixer a nivell col·lectiu», valora l'entrenador blau Toni Camacho.

Al capítol de baixes, l'AEM tindrà les absències de Maria i Alba per lesió, i recupera Marta. Per la seva banda, el Sant Gabriel seguirà amb les lesions de Mireia i s'afegeix la capitana Cristina.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta