Més notícies de Nacional

L'AEM bufa més fort que el vent

Les circumstàncies climatològiques no aturen l'AEM contra un Sant Gabriel inofensiu

Pedro Salado (Futfem.cat)

El partit que s'ha viscut aquesta tarda a Recasens ha estat condicionat per les fortes ventades que han patit AEM i Sant Gabriel en primera persona. Al primer temps, les adrianenques han tingut aquest punt de velocitat de la pilota a favor, però no s'ha traduït en un perill ofensiu a la porteria lleidatana.

Arran d'aquest hàndicap, el marcador s'ha mantingut intacte fins al descans. A la represa, l'AEM ha jugat millor aquesta clau atmosfèrica i ha estat superior al conjunt visitant. Sònia ha avançat l'equip de Dani Rodrigo després de culminar una jugada combinativa amb 'Pele' i Llopis ha obert encara més el forat amb un xut des de la frontal, directe a l'escaire.

Tot i que la victòria encara no era a la butxaca, Vane Nuñez ha tancat l'electrònic a les acaballes del partit amb una jugada personal. La davantera adrianenca Adriana Manau ha fet el gol de l'honor pràcticament al temps afegit.

Amb aquest triomf, l'AEM escala fins a la quarta posició amb 17 punts (empatat amb Europa i Espanyol B). Per la seva banda, el Sant Gabriel de Toni Camacho es manté fora de les posicions de descens amb 5 punts.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta