Més notícies de Nacional

Kennet Sánchez: «Som l'únic equip que ha guanyat al Seagull, l'Europa i el Barça»

El tècnic de l'Espanyol destaca el gran moment que travessa l'equip blanc-i-blau després de la victòria al derbi de filials

Pedro Salado (Futfem.cat)

Diumenge vam poder gaudir d'un derbi entre els filials de Barça i Espanyol que, a diferència d'altres anys, es va convertir en un derbi d'alta igualtat. El partit, que va acabar amb victòria de l'Espanyol per 1-2, va ser «un partit amb molta igualtat. Una igualtat que es va demostrar des del primer minut. Vam veure dos equips amb un gran potencial» explica Jordi Ventura, entrenador blaugrana.

Content per la victòria, Kennet Sánchez valora: «L'alta pressió sobre el Barça ens va funcionar perquè va fer que no pogués treure la pilota amb tranquil·litat i precisió, com ho fa normalment, de tal manera que no s'han pogut posicionar en camp contrari i només ens han pogut crear perill a partir del contraatac». El partit però, no es va desencallar fins a la segona part, mentre que la primera meitat va ser de poques ocasions, tal com explica Ventura: «La primera part va ser molt igualada. Nosaltres vam tenir tres arribades tot i que elles van tenir una ocasió molt clara. En total, ells van tenir les ocasions més clares del partit», reconeix.

A la segona meitat ambdós conjunts van jugar les seves cartes, realitzant canvis per poder guanyar el partit. Kennet Sánchez va donar entrada a Maria Benedicto i Maria Llompart, dues jugadores que van ser molt protagonistes durant la segona meitat. «Per una banda crec que Llompart ha estat a la seva alçada, ja que és una jugadora que ha de marcar la diferència en aquests partits i ho ha fet», destaca Kennet, que continua explicant que Maria Benedicto «venia d'una lesió que l'havia apartat dels terrenys de joc més d'un mes i se li ha notat la falta de ritme, però a dalt és una jugadora molt determinant i així ho ha demostrat, participant en les dues jugades de gol».

Ventura, que malgrat haver perdut el derbi segueix sent l'entrenador de l'equip líder de la Segona Divisió, valora positivament l'actitud de les seves jugadores i no culpabilitza ningú del resultat: «Estic content amb la seva actitud, perquè sempre vam seguir amb la mateixa tònica, lluitant per la possessió, i les jugadores no es van rendir, i això ho demostra el nostre gol a l'últim minut amb el derbi pràcticament sentenciat. El resultat final és el que és, l'Espanyol va fer dos gols i nosaltres un».

L'Espanyol, tal com destaca el seu entrenador, es converteix en aquest inici de temporada en «l'únic equip que ha guanyat al camp del Seagull, de l'Europa i l'únic capaç de batre el Barça». Unes victòries que demostren que el filial blanc-i-blau és capaç «de guanyar a qualsevol altre camp», tot i que amb prudència: «Hem de tocar de peus a terra i fer valdre aquests 3 punts guanyant contra l'Igualada». Ventura, per la seva banda, encara la propera jornada amb «tranquil·litat» i afegeix: «Estem fent la feina ben feta. Seguirem fent com sempre, corregirem els errors i buscarem millorar cada dia sense perdre la nostra identitat».

 

Notícies relacionades

Comenta