Més notícies de Nacional

Lluita d'interessos

El Sant Gabriel buscarà fer-se fort a casa davant un Europa que vol millorar els seus registres com a equip visitant

Fran Capell (Futfem.cat)

Partit important per dos equips que busquen la victòria ja no només pels 3 punts, sinó per reafirmar-se i guanyar força anímica. El Sant Gabriel, local aquest diumenge, ve de guanyar per 2-6 un dels seus rivals directes en la zona baixa de la classificació, la Peña Ferranca, amb una victòria que ha donat aire fresc a l'equip. «La victòria de la setmana passada ens ha donat uns ànims espectaculars que les noies necessitaven», destaca l'entrenador del Sant Gabriel, Toni Camacho. «Era un partit que es presentava complicat perquè la Peña Ferranca venia amb moral després d'haver golejat el Levante. Jugar contra un rival directe i guanyar-lo de forma sobrada ens ha donat un suport anímic important».

D'una victòria ve també l'Europa, tot i que amb menys bones sensacions que el Sant Gabriel, tal com reconeix el seu entrenador Cristian Aleza: «És un partit molt important, sobretot per recuperar sensacions després de l'últim partit. Necessitem els 3 punts per revitalitzar-nos, i per aconseguir fer-nos fortes fora de casa, que és una assignatura pendent de l'equip».

Si per l'Europa fer-se fortes fora de casa és una assignatura pendent, per les de Sant Adrià del Besòs tot el contrari. El Sant Gabriel necessita fer-se fort a casa, on aquesta temporada només ha aconseguit sumar 1 punt en un empat davant el Pardinyes. D'això n'és conscient l'entrenador visitant, que destaca la qualitat al centre del camp de l'equip local: «El Sant Gabriel és un equip que a casa no està obtenint els resultats que mereix, però que té molta qualitat, sobretot al mig del camp». Aleza considera que «és un equip que sempre vol portar la iniciativa del joc». Per això, el tècnic escapulat creu que serà «un partit amb molta disputa per la possessió de la pilota».

Camacho és conscient del potencial de l'Europa, però confia a poder deixar els 3 punts a Sant Adrià: «L'Europa és un dels grans equips del grup, amb un bloc que ja fa anys que treballa junt i que es coneix molt bé. Sabem que ens ho posaran difícil, però nosaltres juguem a casa i volem donar una alegria a l'afició i continuar sumant punts».

Uns punts que al Sant Gabriel li poden anar molt bé en una jornada en què els seus seguidors a la classificació, Levante Las Planas i Pallejà, s'enfronten entre ells. Camacho, però, no vol pensar-hi de moment: «Ens hem de centrar a sumar els 3 punts i després ja veurem la resta de resultats». Les locals no podran comptar amb Cristina, per lesió, ni amb Ari, que pateix bronquitis, i es reforçaran amb jugadores del filial; mentre que l'Europa només pateix la baixa d'Anna Sitjà per motius laborals.

 

Notícies relacionades

Comenta