Més notícies de Nacional

La rebel·lia blava arriba a Pallejà

Un Sant Gabriel sense fre vol estabornir el Pallejà, rival directe que trepitja la línia vermella del descens

Manel Expósito (Futfem.cat)

Dues victòries consecutives és l'enlluernadora carta de presentació amb la qual arriba el Sant Gabriel a la dotzena jornada de Lliga. El conjunt de Toni Camacho tancarà els desplaçaments de la primera volta a Pallejà (diumenge, 17.00 hores), contra un Pallejà que segueix jugant amb foc després de quatre derrotes seguides.

Tot i que l'equip del Baix Llobregat (7 punts) i les del Besòs (11) lluiten a la part baixa de la taula i es podrien considerar rivals directes a la classificació, l'entrenador roig-i-negre Víctor Esteban vol aïllar-se d'aquest vincle: «Intentem evitar parlar si juguem duels directes. Tenim la mentalitat de jugar partit a partit perquè volem guanyar. Cada enfrontament serà complicat perquè estem a Segona Divisió i tots els partits són difícils», analitza.

Per la seva banda, Camacho viu un tram de competició més relaxat i en dinàmica ascendent. Els triomfs contra la Peña Ferranca (2-6) i l'Europa (5-0) són símptomes positius que renoven l'estat anímic al vestuari adrianenc. «El segon temps contra el Collerense va suposar un canvi de mentalitat. Les dues jornades posteriors vam construir les victòries a partir de la defensa i sobretot, la millora en atac», valora el tècnic.

A més a més, Camacho considera «clau» el partit contra el Pallejà, ja que el Sant Gabriel es juga «6 punts» a la gespa: «La victòria ens deixaria el descens a 7 punts. Anímicament seria una gran alegria», transmet. Cristina, Marta i Tania seran les baixes al conjunt de Sant Adrià, mentre que Mireia, Ari i Lara tornen a una convocatòria i les jugadores del filial Miriam, Ari i Lara completaran la llista. Miriam és l'única jugadora que recupera el Pallejà per a aquest duel.

 

Notícies relacionades

Comenta