Més notícies de Nacional

Quatre estartidenques guardonades a Girona

Les futbolistes de l'Estartit van rebre el premi Joves Promeses de l'Esport Gironí en reconeixement als èxits esportius de la darrera temporada

Fcf.cat

Sofía Hernández, Berta Bou, Alba Arboix i Judith López van ser guardonades ahir al vespre a l'Auditori de Girona amb el premi Joves Promeses de l'Esport Gironí. Les quatre futbolistes de la UE Estartit van rebre el trofeu en reconeixement al Campionat d'Espanya que van aconseguir la temporada passada amb la selecció catalana sub-16.
Uns premis que viuen aquest any la seva primera edició i que tenen com a objectiu reconèixer la tasca dels joves esportistes d'entre 14 i 18 anys. Els guardons premiaran esportistes de totes les modalitats que hagin guanyat una final catalana o hagin aconseguit fer podi.

El Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau, va assistir a l'acte que va acollir l'Auditori de Girona i que va aplegar unes 700 persones. Tibau va destacar els sacrificis que implica la pràctica de l'esport d'elit i les seves implicacions en l'àmbit acadèmic: "Els premis volen donar suport als esportistes gironins que més i millors resultats obtenen en les seves respectives modalitats, tenint en compte l'esforç que realitzen al compaginar l'esport i els estudis". El Secretari General també va parlar dels valors dels què fan gala els esportistes premiats: "Han sabut traduir el seu esforç i talent en èxits esportius i han mostrat arreu valors com el respecte, el joc net, la solidaritat, la constància i l'esperit de sacrifici".

AMB PROJECCIÓ
Aquesta temporada, Sofia Hernández ha debutat amb la selecció catalana sub-18, aconseguint classificar-se per a la Fase Final. També ho va aconseguir Berta Bou amb la sub-16. La central de l'Estartit, titular indiscutible amb Catalunya, ha disputat tots els minuts amb la selecció catalana i intentarà tornar a conquerir el títol del Campionat d'Espanya el proper mes de juny. Sofia, per la seva banda, ha pogut jugar alguns minuts a la nova categoria, fent un bon paper amb el combinat de Lluís Cortés.

 

Notícies relacionades

Comenta