Més notícies de Segona

L'Europa arrenca amb força

L'equip escapulat venç el Pardinyes amb les germanes Porta com a protagonistes de luxe

Fran Capell (Futfem.cat)

Després d'una mala dinàmica de resultats, l'Europa inicia la segona volta golejant el Pardinyes. Andrea Porta ha aconseguit un hat-trick (als minuts 19, 35 i 75) i la seva germana, Pili Porta, ha marcat el tercer gol del conjunt barceloní 2 minuts després de l'inici de la segona meitat. Amb aquest resultat, els dos equips no es mouen a la classificació, però l'Europa amplia a 8 punts la distància amb el seu perseguidor, l'Igualada, que ha perdut per sisena vegada consecutiva. L'Europa suma un total de 22 punts i es manté 7è, mentre que el Pardinyes amb 13 punts segueix 9è.

El tècnic del conjunt local, David Viñes, declara que «el partit ha estat més igualat del que mostra el marcador, ja que les rivals han transformat totes les ocasions i en canvi el conjunt lleidatà no». De cara a les properes jornades, Viñes assegura que s'ha de millorar aspectes com «l'efectivitat, la contundència en atac i l'augment del nivell de joc». A l'hora de situar la clau de la derrota, el tècnic del conjunt groc-i-negre, sosté que «l'efectivitat ha passat factura, les ocasions s'han de materialitzar».

Per altra banda, l'entrenador visitant, Cristian Aleza, es mostra satisfet, afirma que «el resultat és just», ho justifica dient que s'ha realitzat una primera part «molt completa, on s'ha jugat per les bandes i han entrat dos gols». El desencadenant per haver guanyat el veu en «la confiança i el fet de trobar-se còmodes al camp». Afegeix que s'ha jugat «bé, en curt, i s'ha estat encertat de cara a porteria». En referència a les jornades següents, Aleza afirma que «s'ha de seguir amb aquesta línia i aquest partit ha de servir de reflex».

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta