Més notícies de Nacional

Nou repte per l'AEM

Les de Lleida buscaran la victòria al camp de l'Europa, un camp on encara no han guanyat

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

AEM i Europa es veuran les cares aquest diumenge a les 11.30 hores al Nou Sardenya, en el que es preveu un dels partits més disputats de la jornada, tal com mostren els precedents: en les tres anteriors temporades, Europa i AEM han empatat en les tres ocasions que les lleidatanes han visitat l'estadi barceloní.

Si ve el partit d'anada el van guanyar les lleidatanes, ara és l'Europa qui vol deixar els 3 punts a casa seva, i d'això n'és plenament conscient el seu entrenador Cristian Aleza. «Al partit d'anada nosaltres partíem com a favorites, i al final vam perdre, en un partit marcat pel vent. Ara, són elles les que en principi surten com a favorites, perquè ens treuen 7 punts a la classificació, però nosaltres volem guanyar». Un partit d'anada que, tal com lamenta Aleza «va estar molt marcat per un fort vent i cap dels dos equips va poder mostrar el seu joc». Ara, l'entrenador escapolat espera un AEM «amb molta ambició, buscant com a referència la seva davantera Vane Nuñez, que és la referència de l'equip».

Tant Europa, com AEM, arriben a aquest partit després de guanyar els anteriors partits, l'AEM va superar l'Sporting de Mahón per 2-0 i l'Europa va superar el Pardinyes amb un contundent 0-4, cosa que, tal com destaca Aleza, els hi dóna més força per afrontar aquest partit: «La setmana passada vam fer un gran partit, i aquesta setmana hem preparat el partit a consciència del rival que tenim davant, amb jugadores de toc al mig del camp i jugadores que poden accelerar el joc a la davantera».

L'AEM, per la seva banda, buscarà la victòria en un Nou Sardenya que, tal com destaca Aleza, «és un fortí». I és que l'Europa només ha deixat escapar punts a casa davant el Seagull, que va aconseguir un empat, i davant l'Espanyol, que és de moment l'únic equip que ha guanyat a l'estadi gracienc. Un nou repte per un AEM en una dinàmica molt positiva, que està fent una gran temporada, davant un Europa que no és gens fàcil de batre a casa seva, i que busca tornar a situar-se a les posicions capdavanteres. L'Europa no podrà comptar amb Júlia, Alcocer ni Moyano, baixes per lesió.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta