Més notícies de Nacional

El valor doble de la victòria

El Seagull rep el Sant Gabriel a Badalona en una jornada marcada per dos duels directes a la part alta de la taula

Manel Expósito (Futfem.cat)

Sumar els 3 punts i, de retruc, treure's de sobre dos dels quatre principals perseguidors que té el Seagull al darrere. Perquè sí. Aquest cap de setmana, les 'gavines' tenen l'oportunitat d'obrir al cim la primera petita escletxa de la temporada si superen el Sant Gabriel (diumenge, 12.00 hores). Tot i això, el tècnic badaloní Jordi Ferrón, toca de peus a terra. «Aquesta jornada tenim un Collerense-Barça i un AEM-Espanyol... Si guanyem, podríem distanciar-nos dels rivals, però haurem de lluitar fins al final haurem per aconseguir la promoció», transmet.

El derbi de diumenge coincideix amb la primera visita de les adrianenques a la nova llar del Seagull i la incògnita de conèixer com s'adaptarà el Sant Gabriel a les dimensions del terreny de joc. «El Sant Gabriel és un equip que li agrada tenir la possessió. Serà un partit complicat perquè tot i que la seva posició no és molt bona, el 'Santgra' és un equip amb jugadores molt interessants individualment parlant», analitza Ferrón.

Per la seva part, l'entrenador visitant Toni Camacho no li preocupa tant el camp que visitarà diumenge. «Hem preparat el partit a partir de les virtuts del rival més que per les dimensions del terreny de joc. El Seagull alterna molt bé el joc en curt amb el joc directe», introdueix. El repte d'aquesta jornada és majúscul i la victòria pot ser un nou pas cap a la permanència, tot i que: «encara resten moltes jornades i la salvació no es tancarà fins que sigui matemàtica», afirma Camacho. Ningú oblida, però, que a la part baixa de la classificació s'enfronten Sporting de Mahón i Levante Las Planas, i les blaves tenen l'opció d'ampliar la distància amb el pou de la taula.

Amb el dubte ofensiu de Yosse fins a darrere hora, el Seagull tindrà les baixes confirmades de Leti, Serna i Carla Morera. Per la seva banda, el Sant Gabriel no podrà alinear Ari, Campa, ni Lupe.

 

Notícies relacionades

Comenta