Més notícies de Nacional

Camacho: «Futbolísticament, el Sant Gabriel ha ofert millor imatge»

L'entrenador adrianenc veu un partit molt diferent del seu homòleg, Jordi Ferrón, que esperava més resistència de les visitants

Manel Expósito (Futfem.cat)

El Sant Gabriel va pagar amb una derrota els «errors defensius i les pèrdues» en el partit que va disputar a Badalona contra el Seagull, segons analitza l'entrenador adrianenc Toni Camacho. «El Seagull ha aprofitat molt bé els errors defensius, pèrdues que hem tingut però futbolísticament les 'gavines' no ens han superat i el Sant Gabriel ha ofert millor imatge», analitza.

En la lectura del partit, el tècnic blau reconeix la millora que ha tingut el grup a la represa, on les ocasions no han brillat amb tanta contundència. «A la segona part hem ofert una millor imatge defensiva amb la pilota als peus i bon futbol. Si tenim dubtes en defensa, facilitem la feina a un equip que treballa molt bé», especifica Camacho.

Finalment, el tècnic del Sant Gabriel ha remarcat la nova final que té el Sant Gabriel aquesta jornada al Ruiz Casado contra l'Sporting Mahonés, perseguidor de les adrianenques a la classificació: «L'Sporting és un rival directe. Hem de sumar els 3 punts sí o sí», conclou.

Per la seva part, Jordi Ferrón destaca la sorprenent facilitat en què el Seagull ha resolt el partit en 45 minuts: «Pensava que seria un partit molt complicat. El Sant Gabriel té jugadores molt desequilibrant individualment, però hem sentenciat pràcticament al primer temps». La nota negativa de la jornada ha estat la lesió de Yosse González. Una preocupació que s'uneix a les lesions de Serna i Morera. «Necessitem l'efectivitat que teníem al principi de temporada», confessa.

Quant a la disputa del títol de Lliga i la consegüent classificació per la promoció d'ascens a Primera, Ferrón ho veu «molt complicat, però afegeix: «El Collerense pressiona i nosaltres tenim 15 jugadores, amb quatre baixes i ens hem d'aferrar molt a la promoció d'ascens», sentencia.

 

Notícies relacionades

Comenta