Més notícies de Nacional

El vent bufa a favor de l'AEM

El Sant Gabriel desaprofita un penal a les acaballes del primer temps en un duel igualat i que s'ha decidit als darrers minuts

Sandra Dihör (Futfem.cat)

L'AEM de David García ha tancat el repòquer de victòries dels cinc primers classificats a Segona. Superar amb 3 punts el peatge de Sant Adrià era la meta del tècnic lleidatà a la prèvia del matx: «El primer objectiu era arribar vius al partit contra el Seagull. No volíem que la Lliga finalitzes tan ràpid. Sabem que la promoció és difícil. No tenim cap pressió i ens hem trobat amb aquesta situació. Hem de gaudir d'aquesta oportunitat», relata García.

El partit al Ruiz Casado ha estat condicionat per un vent incòmode i intens que ha dificultat el joc de les lleidatanes durant el primer temps i que ha afavorit la transició de les locals. Arran d'aquesta circumstància climatològica, l'absència d'ocasions i la igualtat a la gespa ha estat la tònica durant pràcticament els 90 minuts. Un fort xut a l'escaire de Lara Palomino, que ha salvat Brígida en darrera instància, i una pena màxima desaprofitada per part de Paula Sánchez, han estat les ocasions més clares durant el primer acte.

Al segon temps, l'AEM ha intentat fer un pas endavant, però les accions al contraatac de les gabrielistes els hi ha generat inquietud i el conjunt de la Terra Ferma ha vigilat de reüll la parcel·la defensiva. El partit s'ha desencallat quan les visitants han optat per un joc més obert a banda. Lydia ha transformat l'única diana del partit en una pilota penjada. A partir del 0-1, el Sant Gabriel ha tancat l'AEM al seu camp, però sense generar gaire perill ofensiu.

«No estic descontent perquè l'equip ha competit contra un gran rival i l'empat hauria estat el resultat més just», ha defensat l'entrenador local Toni Camacho. Amb aquesta victòria, l'AEM assoleix l'objectiu d'arribar viu al transcendental partit contra el Seagull el pròxim diumenge i el Sant Gabriel perd una nova ocasió de certificar la permanència.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta