Més notícies de Nacional

Jordi Ferrón: «Tot ha sortit a la perfecció»

L'entrenador del Seagull destaca l'esforç i el sacrifici de les seves jugadores en la victòria transcendental contra el Collerense

Pedro Salado (Futfem.cat)

Havia d'executar-se un partit rodó i pràcticament perfecte contra el Collerense, però ni de bon tros s'esperava que fos tan exacte. «Estic molt content per la feina feta contra el Collerense. Tot ha sortit a la perfecció. Estic molt content per l'esforç i el sacrifici de les jugadores al camp», ha reaccionat l'entrenador del Seagull Jordi Ferrón, elogiant el treball del seu equip. «A la pissarra sempre surt bé, però no esperava que sortís tan bé. Havíem de controlar les pilotes a l'esquena i hem finalitzat moltes jugades que no ens permetíem perdre», ha afegit el tècnic de les badalonines.

A més a més, Ferrón considera que el Seagull ha pogut plasmar al terreny de joc la seva idea de futbol, dificultat que es va presentar al camp del Collerense per les reduïdes dimensions del terreny de joc. «Avui hem jugat a futbol i s'ha vist que jugant a futbol tindríem opcions i així s'ha vist». D'altra banda, afegeix que la gran imatge de l'equip a la gespa «és més mèrit» seu que «demèrit del Collerense».

Encara resten tres jornades per tancar la temporada i l'avantatge de 2 punts a la classificació respecte al conjunt balear encara s'ha de defensar durant 270 minuts. «Si pensem que ho tenim tot fet ens equivoquem. Tenim un calendari complicat i hem de tocar de peus a terra. Les victòries s'han de gaudir al dia, dilluns ja hem de pensar en la següent jornada», transmet Ferrón.

Per la seva banda, l'entrenador del Collerense, Biel Pons, concreta que la primera diana badalonina va condicionar el desenvolupament del matx. «El Seagull s'ha avançat amb una diana que no esperàvem i ha condicionat moltíssim el partit. Una barbaritat. A la represa hem tornat a tenir un altre error garrafal... Quan hem gaudit de les ocasions per marcar gol no les hem aprofitat», justifica. «Si Gema anota el gol que ha tingut al segon tems, l'empat hagués pogut ser nostre. El Seagull ha tingut les seves ocasions perquè nosaltres hem anat a l'atac. El resultat és just», afegeix.

Ara, únicament s'ha de mirar endavant i pensar en la pròxima jornada. «Tenim tres finals, és molt difícil. L'objectiu del Collerense era competir i estic molt content de la temporada». Quan li preguntem per la manca d'optimisme, Biel Pons ho té clar: «És el mateix optimisme que a la primera jornada. Cada partit és difícil i no tenim jugadores que marquen la diferència com pot tenir el Seagull. Nosaltres som més equip», conclou.

 

Notícies relacionades

Comenta