Més notícies de Nacional

Jordi Ferrón: «Amb el partit sentenciat hem fet un cop d'ull al marcador del Collerense»

Jordi Ferrón torna a reconèixer la gran feina de l'equip en una nova final superada, tot i que no definitiva per assegurar el play-off

Manel Expósito (Futfem.cat)

El tècnic del Seagull, Jordi Ferrón, ha tornat a elogiar la gran feina d'equip que el deixa a un únic punt de certificar la promoció d'ascens a Primera Divisió. «Hem fet un altre molt bon partit contra un gran rival. Hem intentat dificultar l'inici de construcció de l'Europa i fer mal en les recuperacions de les pilotes. Volíem aprofundir en atac i trobar espais per castigar les jugades a l'esquena de les centrals», analitza amb detall l'entrenador del Seagull.

A més a més, Ferrón ha assegurat que amb el 3-0, l'atenció s'ha traslladat a Lleida per assabentar-se del partit entre el Pardinyes i el Collerense, amb victòria final balear (0-1): «Amb el partit sentenciat sabíem que el 'Colle' guanyava, així que ara només ens queda pensar en el partit del 'Palle', que també serà molt complicat». A més a més, ha tingut un reconeixement per la gran tasca que realitza l'Europa a Segona Divisió des de fa diverses temporades, sense personificar-se la feina en un entrenador concret: «Ha estat un partit molt disputat fins al final amb un entrenador continuista, que aposta per un joc combinatiu», finalitza.

Per la seva banda, el seu homòleg de l'Europa, Cristian Aleza, ha fet gala d'honestedat: «El partit es resum en els primers vint minuts de joc, amb un ritme molt elevat per part del Seagull i una pressió alta en camp rival. Un 1-0 al minut 1 pot ser un accident però un 2-0 abans del minut vint és una llosa important», reconeix l'entrenador escapulat després de caure a Badalona. Tot i això, el conjunt barceloní es va desencallar i l'engranatge va començar a desenvolupar-se amb més llibertat. «A partir del minut 25 hem igualat el joc, però sense tenir ocasions. No hem tingut profunditat ni lloc vertical. Felicito al Seagull perquè ha estat superior en moltes fases del matx», afegeix, Aleza. Més enllà d'aquesta patacada, el curs escapulat es resumeix amb un sabor no gaire positiu: «La temporada és agredolça. Ens hem despenjat massa d'hora de la part alta. Tenim una base sòlida per lluitar la pròxima temporada a la part alta de la taula», sentencia.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta