Més notícies de Nacional

El Lloret-Europa es jugarà diumenge a les cinc

Aquest cap de setmana es disputarà el partit ajornat de la primera jornada de Segona Divisió

Futfem.cat | Sergio Reches

Lloret i Europa s'enfrontaran aquest diumenge a la tarda per tancar la primera jornada de Segona que va celebrar la resta de partits el passat cap de setmana.
El conjunt gironí va arribar a última hora al grup 3 de la categoria de plata després de la renúncia, per problemes econòmics, del Lleida Esportiu. La precipitació dels fets va portar al Lloret a demanar una mica més de temps per poder encarar la planificació de la temporada i la Federació Espanyola va ajornar la primera jornada.
Finalment, el partit es disputarà aquest diumenge a les cinc de la tarda al Municipal de Lloret de Mar. Els dos conjunts han aprofitat l'aturada que s'està fent a les dues màximes categories degut als compromisos de la selecció espanyola absoluta i sub-19, per posar-se al dia a la competició.
Des de l'Europa, Jordi Vela, coordinador de l'entitat gracienca, assegura que aquest canvi de dates no els ha suposat cap problema: "Si no haguéssim tingut aquest cap de setmana lliure hagués sigut diferent, però sense haver de modificar el calendari no hi cap problema".

 

Notícies relacionades

Comenta