Més notícies de Nacional

José 'Gonza' liderarà el canvi generacional a Sant Adrià

El Sant Gabriel aposta per la joventut d'un entrenador del planter perquè dirigeixi l'equip a Segona el pròxim curs

Manel Expósito (Futfem.cat)

José González Carballar (Badalona, 1990), conegut futbolísticament com a 'Gonza', serà l'entrenador del Sant Gabriel a Segona durant la temporada pròxima. Tot i que encara li manca experiència en una banqueta nacional, la coordinació adrianenca, i més concretament el director esportiu del club, Xavi Miracle, aposta per un tècnic del planter masculí i que aquest curs ja ha dirigit l'amateur de Preferent com a segon entrenador. «'Gonza' coneix el club com ningú i des de la distància observem i sabem el pensament i els objectius de les noies. Va arrencar el curs amb el Femení B per conèixer un equip de primera mà. Adaptació? Es tracta de futbol. Només hem de veure on érem fa tres anys i on som ara. 'Gonza' està més que preparat i ja fa tres mesos que treballa en la confecció del primer equip», valora Miracle respecte a la decisió d'escollir el nou entrenador.

La trajectòria de José González al Sant Gabriel es resumeix en dues temporades a Divisió d'Honor infantil, on actualment lluita per assolir una classificació històrica per la Copa Catalunya, un ascens a Preferent infantil, quatre temporades en categoria aleví -des de Segona fins a Preferent-, un curs a Segona juvenil i la present campanya a Preferent femení com a segon entrenador. A més a més, va ser coordinador de futbol 7 durant dues temporades i entrenador de l'Àguila, equip badaloní de Tercera Catalana.

A diferència de l'estiu anterior, on el curs es va planificar més aviat a corre-cuita, el Sant Gabriel planeja el nou horitzó amb més marge de maniobra i unes expectatives més aviat optimistes i exigents. «Des de fa uns mesos ja estem preparant la pròxima temporada i fa bona pinta. El Sant Gabriel mereix una posició superior a la d'aquesta temporada. Iniciem un nou projecte, amb més previsió i més projecció. Esperem assolir una posició que estigui més a prop de la primera posició que no la de descens. La plantilla es confeccionarà amb l'arribada de jugadores més veteranes, combinar-ho amb la joventut que té la plantilla actual, amb una experiència mínima a Segona de dos anys. La meta és aspirar a lluitar per les cinc primeres posicions», s'analitza des de la coordinació esportiva.

La Copa Catalunya serà la competició que tancarà el cicle de Toni Camacho a Sant Adrià i a continuació s'iniciarà el període de l'era 'Gonza' com a nou entrenador blau. Tot i això, encara no es desvelarà el nom de les jugadores que deixaran l'entitat o la incògnita dels nous fitxatges. «Per respecte a la plantilla i a les jugadores no pronunciaré noms. Hem parlat amb moltes i encara queda alguna. No vull desvetllar cap baixa. Estem enfocats per fer una plantilla competitiva i hi haurà incorporacions i baixes com cada temporada», tanca Miracle.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta