Més notícies de Segona

Reforç de Primera a la banqueta del Pallejà

Tony Polidano és l'escollit per agafar el relleu de Víctor Esteban

Marc Moliné (Futfem.cat)

L'inici de la temporada 2017/18 va ser força dura pel Pallejà. L'equip no va començar amb bon peu i, al mes de novembre, el conjunt roig-i-negre es trobava a 2 punts del descens. A tot això s'hi va sumar la marxa del seu entrenador, Arnau Estruch, per motius personals. A partir d'aquí, Víctor Esteban, director esportiu del club, va agafar el timó de l'equip. Ara, un cop finalitzada la temporada, i amb el Pallejà una temporada més a Segona, el club ja ha trobat entrenador per temporada vinent.

«No sóc partidari de canvis bruscos i quan ets a mitja temporada portar una persona de fora pot ser un trasbals per les jugadores», explica Esteban. Aquest és un dels principals motius pels quals es va apostar pel director esportiu del Pallejà. A més, Esteban assegura que viure una temporada a la banqueta l'ha ajudat a conèixer l'entorn i poder buscar l'entrenador adequat: «He pogut conèixer la realitat de l'equip, els desplaçaments, la categoria, la plantilla... En aquest sentit, és un èxit el que ha passat aquesta temporada, perquè ens ha permès poder anar preparant la temporada següent».

L'equip vol fer un pas endavant quant a ambició. Si fins ara es conformaven amb la salvació, la temporada que ve es vol estar a prop de les cinc primeres posicions. Per això, és necessari un entrenador amb experiència i que conegui la categoria. Un cop analitzada la situació, el club ha decidit apostar per un entrenador amb experiència a Primera, Segona i Preferent. Tony Polidano, que fins ara era l'entrenador del Sant Cugat a Preferent, ha estat l'escollit per continuar el projecte esportiu del Pallejà: «Crec que arriba en un moment molt dolç, de voler gaudir. És un entrenador que coneix molt bé Segona, a més, el fet d'haver estat a Preferent aquesta temporada fa que també conegui les jugadores amb potencial d'aquella categoria. Nosaltres tenim un projecte de futur on ens agrada apostar per la gent jove, i aquesta experiència que té en Tony ens semblava molt important també» sentència Esteban.

Tony Polidano, defineix el projecte del Pallejà com a «interessant i convincent» i que el fet que el club vulgui fer un pas més a la categoria, ha estat un dels motius que l'han fet arribar al conjunt roig-i-negre. Un projecte amb molta responsabilitat, però un repte que no espanta Polidano: «Cap repte m'espanta si tenim els peus a terra. S'està treballant per fer una plantilla equilibrada i competitiva. Al final, nosaltres treballem per guanyar cada partit i això és el que ens permet estar més a dalt o no». El tècnic assegura que el seu pas per l'Espanyol a Primera Divisió ha estat molt gratificant, ja que l'ha fet créixer com a entrenador: «És una categoria molt exigent on s'han de preparar les coses fins al mínim detall. Gran part d'aquest creixement m'ha permès fer una bona temporada al Sant Cugat. Ara amb el Pallejà intentarem sumar aquesta metodologia apresa i la que ja tenen per intentar fer un equip el més competitiu possible».

 

Notícies relacionades

Comenta