Més notícies de Nacional

Ivet Martínez: "El Vic mereix estar a Segona"

L'entrenador vigatà assegura que la permanència aconseguida pel seu equip aquesta jornada és fruit de la gran segona volta de l'equip

Futfem.cat | Marc Moliné

La victòria per la mínima (0-1) del Vic davant l'Europa certifica la salvació del conjunt osonenc en la seva primera temporada a Segona Divisió. Les d'Ivet Martínez havien de guanyar i esperar el resultat del Trasportes Alcaine B per poder garantir matemàticament aquesta fita. "Haviem de puntuar sí o sí. Ens ho jugàvem tot aquí", afirma l'entrenador vigatà, que també reconeix que tot i el gol matiner, el seu equip va patir molt per acabar sumant els tres punts: "Ens ha costat molt. L'Europa és un gran equip i, a mesura que avançaven els minuts, el nerviosisme també creixia. Hem jugat més amb el cor que amb el cap i això s'ha notat al final. Hem patit en excés". Les jugadores del conjunt osonenc estaven molt pendents del que passava a Badalona amb el Transportes Alcaine B, fet que es va traslladar al terreny de joc, com explica Martínez: "Ens ha costat estar centrades. Sabíem el resultat del Transportes Alcaine B i la gent estava més pensant en la salvació que en el partit".
El Vic va saltar al Nou Sardenya amb un plantejament molt valent al qual no va renunciar fins a l'últim quart d'hora de partit. "Nosaltres volíem anar a pel partit. A la mitja part he donat ordres d'anar a sentenciar el partit per no patir al final. Hem tingut ocasions, però no les hem pogut materialitzar", explica l'entrenador. Martínez es va mostrar també molt satisfet del plantejament del seu rival: "M'esperava una guerra. L'Europa mai no regala res i així ha de ser el futbol. Me n'alegro molt que hagin sortit amb totes les seves armes. En això consisteix el futbol, en guanyar sabent que elles també s'han esforçat i ho han donat tot".

L'Europa, per la seva banda, va patir l'efecte de les nombroses baixes que acumula l'equip i la relaxació per la manca d'objectius, com reconeix Carlos Navas: "Era el guió esperat. Elles s'estaven jugant la vida i nosaltres estem tenint problemes per ser competitives en aquest tram final de Lliga". L'entrenador escapulat també va parlar de les baixes importants de l'equip: "La transició de pilota ens ha costat molt avui (diumenge) perquè no teníem cap migcampista natural al camp. Hem jugat amb una punta i una central en aquestes posicions i això s'ha notat". El tècnic gracienc va destacar també la proposta atrevida del Vic: "Han sigut molt ofensives perquè eren conscients que el partit se'ls hi podia escapar en qualsevol moment. Som un conjunt que genera moltes ocasions i elles han estat, pràcticament fins al final del partit, amb tres puntes a dalt".

UNA PERMANÈNCIA TREBALLADA
Ivet Martínez afirmava que la salvació del Vic és un premi a tot el treball de les jugadores durant tota la temporada. Un any difícil en què l'equip va ocupar les últimes posicions durant bona part del curs, però una trajectòria ascendent que ha permès al conjunt vigatà ser un any més a Segona: "Crec que hem fet una molt bona segona volta. A la primera anàvem amb la 'L' de novells i les jugadores estaven una mica indecises al terreny de joc. De mica en mica, s'ha fet grup, han assimilat el sistema de joc i hem anat escalant", afirma l'entrenador del conjunt osonenc, i afegeix: "Futbolísticament crec que el Vic mereix estar a Segona".

 

Notícies relacionades

Comenta