Més notícies de Segona

Nuria Garrote també tria el Seagull

Les germanes Garrote canvien l'Espanyol pel club de la seva ciutat, Badalona

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

És conegut que la relació entre germanes pot ser molt intensa, però si es tracta de bessones, el vincle encara és més fort. Aquest és el cas de Pilar i Nuria Garrote, futbolistes i germanes que han crescut inseparables dins i fora del terreny de joc. Les dues van fer les maletes plegades per marxar del Barça a l'Espanyol i aquest estiu repetiran el procés en direcció al Seagull.

El conjunt de la seva ciutat, Badalona, ja havia contactat amb Pilar Garrote quan l'Espanyol li va comunicar que no seguirien comptant amb ella i la va incorporar a la seva plantilla per al pròxim curs. En el cas de la Nuria, la decisió es va endarrerir una mica més perquè encara no estava clar el seu futur al club blanc-i-blau. Aquest mateix matí, l'entitat 'perica' ha anunciat que Nuria Garrote no continuarà vestint la samarreta de l'Espanyol i el Seagull ha confirmat que l'ha incorporat també a la seva disciplina.

«Nuria és més defensiva, amb una bona sortida pilota, juga per banda i llença molt bé estratègies», descriu Jordi Ferrón, tècnic badaloní, qui també descriu Pilar Garrote com una jugadora «ofensiva i amb una qualitat que marca la diferència».

Les 'gavines' ja tenen les dues primeres pedres del seu nou projecte per intentar, per quart any consecutiu, l'assalt a Primera Divisió i ho fa amb dues futbolistes amb experiència a la màxima categoria. «Esperem que siguin els primers noms d'algunes incorporacions més importants que vol fer el club aquest any», explica Jordi Ferrón.

L'entrenador badaloní valora «l'esforç que han fet per baixar una categoria», però remarca també el que ha fet el club per poder-les portar. «Estem molt contents de comptar amb l'experiència i la qualitat d'aquestes futbolistes», assegura, i avança que estan treballant «per poder fer oficials altres reforços ben aviat».

 

Notícies relacionades

Comenta