Més notícies de Nacional

El Sant Gabriel trepitja fort amb l'arribada de Blanca Coscolín

La 'pichichi' del Molins és una de les tres incorporacions d'un equip que manté en la generació del 98 l'eix principal

Marc Moliné (Futfem.cat)

Després de tancar-se el capítol a la banqueta blava, amb José González 'Gonza' com a nou entrenador del Sant Gabriel, el conjunt adrianenc ha començat a moure fitxa a la gespa. I no es produirà precisament un canvi dràstic ni generacional. De fet, per tercer curs de forma consecutiva, la collita del 1998 formarà la base del nou grup. Les de Sant Adrià de Besòs renoven el seu vincle amb 12 jugadores, i es trenca continuïtat amb cinc joves. Tres, són les nouvingudes.

El principal reforç de l'equip és la davantera del Molins de Rei Blanca Coscolín. La ja exquadribarrada és una de les màximes golejadores de Preferent amb 16 dianes aquest curs i una de les apostes d'èxit de l'equip adrianenc de cara al curs vinent, però no serà l'única jugadora que faci el mateix camí. El vincle entre el Sant Gabriel i David Amelibia, entrenador del Molins la temporada passada i nou membre del cos tècnic del Sant Gabriel ha permès també incorporar la portera Sònia Llop i la central Júlia Torregrosa. Una tripleta d'incorporacions que deixa molt tancat el nou grup, amb 16 jugadores.

L'equip adrianenc, obert a alguna arribada més, queda pràcticament complet amb la renovació de dotze futbolistes i la promoció de la lateral del filial Miriam Jiménez. Alba Sánchez, Lara Palomino, Carla López, Laura Chamizo, Mireia Gironès, Malena i Lupe Martínez, Tania Moyano, Adriana Manau, Cristina Campos, Marta Campanales i Vane Obis són les 12 peces que continuaran formant part de l'entitat, set de les quals representen l'esmentada generació del 98. Per la seva part, Dèlia Zambrano, Andrea Perera, Lydia Rodríguez, Mònica Brañas i Ariadna Franch finalitzen etapa al club.

 

Notícies relacionades

Comenta