Més notícies de Segona

Jordi Ferrón continuarà dirigint el Seagull

L’entrenador badaloní aposta per fer un salt de qualitat amb les ‘gavines’

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

Una de les banquetes que més en dubte ha estat en aquest final de temporada és la del Seagull. La continuïtat de Jordi Ferrón al capdavant de l’equip després de quedar-se a les portes de l’ascens a Primera per tercer any consecutiu, i de ser eliminat de la Copa Catalunya al camp del Sant Pere era una incògnita. El badaloní ha rebut ofertes d’altres clubs, però finalment ha decidit apostar pel Seagull un any més.

L’aposta per fer un salt de qualitat a la plantilla i la confiança de bona part del vestidor són dos dels arguments que exposa Ferrón per continuar vinculat al club de la seva ciutat: «Veure que el gruix de jugadores continua i que estem firmant jugadores de gran qualitat em motiva moltíssim i ja tinc ganes de tornar a la feina. És engrescador el projecte per la temporada vinent i tot i que serà complicat per l’exigència d’haver de ser a les primeres posicions, estic molt motivat».

Ferrón afrontarà la seva quarta temporada al club. El bon paper fet a les tres temporades en que ha dirigit l’equip, classificant-lo sempre per al play-off d’ascens a Primera, ha atret altres clubs que han fet algunes ofertes al tècnic. L’entrenador badaloní, però, les ha refusat per continuar a Badalona: «En futbol femení no és tan fàcil agafar les maletes i marxar. No s’han donat les condicions i continuarem un any més al club que m’ha permès créixer com a entrenador», conclou.

 

Notícies relacionades

Comenta