Més notícies de Segona

Relleu a la porteria del Seagull

L'arribada de Brigi de l'AEM força la sortida de Mireia Nagel

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

El Seagull continua construint el bloc amb el qual intentar l'assalt a Primera per quart any consecutiu. Després de l'arribada de les germanes Garrote, tot un reforç de luxe per a les 'gavines', i de la confirmació de la continuïtat de Jordi Ferrón a la banqueta una temporada més, l'equip badaloní incorpora ara dues futbolistes procedents de l'AEM.

D'una banda, la portera del conjunt lleidatà, Brígida Llevat 'Brigi'. Amb 32 anys, la futbolista té una llarga trajectòria en equips com el Tortosa-Ebre, el Nàstic o el Sant Gabriel, amb qui va jugar a Primera Divisió -l'any del seu descens- i feia tres temporades que jugava a l'AEM. «És una portera amb experiència i bona sortida de pilota», explica Ferrón, que assegura que és «una de les millors de la categoria» i que el seu fitxatge era «prioritari» per l'equip badaloní. L'arribada de Brigi coincideix amb la sortida d'una de les porteres del Seagull, Mireia Nagel, que ha vestit la samarreta de les 'gavines' tres de les darreres quatre temporades -amb un incís el 2015 al Levante Las Planas-. La futbolista explica que és «una decisió meditada des de feia molt temps» i que ja havia confirmat a l'entrenador badaloní un cop eliminats de la Copa Catalunya.

Una marxa que no es produeix, en cap cas, per motius esportius: «M'agrada competir i hauria continuat al Seagull, però professionalment haig de marxar fora a aprendre anglès». Aquesta circumstància l'obligarà a marxar a mitja temporada, fet pel qual no ha volgut continuar al Seagull: «No sé si pensaven comptar amb mi o no, però he pres aquesta decisió perquè crec que no es pot estar mitja temporada només en un equip tan bo». Mire no vol deixar de jugar i vol mantenir-se en forma per poder seguir competint, així que molt probablement competirà en algun equip de Preferent els mesos que estigui a Catalunya abans de marxar fora. El Sant Cugat, equip de la localitat, és una de les opcions més ben posicionades.

La de Mireia Nagel, a més, podria no ser l'única baixa a la porteria del Seagull, ja que no està confirmada encara la continuïtat sota pals de Noelia Vizcaíno 'Noe'. Al marge de les baixes, l'equip de Jordi Ferrón, incorpora també una migcampista ofensiva i de gran qualitat com és Núria Llop, tarragonina formada al Tortosa-Ebre i al club de Lleida des del 2014. La fins ara jugadora de l'AEM ha cridat l'atenció del tècnic als partits en què s'han enfrontat i afirma que és «segurament la futbolista més destacada quan hem jugat contra elles». L'objectiu de l'arribada d'una futbolista d'aquest perfil és «ajudar en la construcció del joc» fent un futbol amb més possessió de la pilota: «L'equip està compensat defensivament i ara buscàvem reforços ofensius. El club ha fet un esforç per incorporar aquestes jugadores i amb elles podrem aprofitar les dimensions del camp i tenir més la pilota», descriu Ferrón.

L'entrenador badaloní no s'avança a explicar quines són les futbolistes amb les quals no comptarà la pròxima temporada, però destaca jugadores que han de ser molt importants per l'equip la pròxima temporada: «El millor fitxatge, un any més, serà Sara Serna, quan estigui recuperada de la lesió, igual que Yosse i que Carla Morera, que ja va poder acabar la temporada amb nosaltres». D'altra banda, Ferrón ha descartat fer pujar cap futbolista del filial, perquè aposta per fer un salt de qualitat a l'equip amb incorporacions de jugadores més contrastes, però afirma que seguiran comptant per ell com fins ara: «No ocuparan una fitxa del primer equip, però sí que formaran part de la dinàmica del primer equip, igual que aquest any, que hem entrenat moltes vegades amb jugadores del filial», conclou Ferrón.

 

Notícies relacionades

Comenta