Més notícies de Segona

Futbol nord-americà per a les 'gavines'

El Seagull incorpora Mònica Orteu, procedent de la lliga universitària dels Estats Units i amb experiència a Primera Divisió

Nova Southeastern Univ.

Mònica Orteu s'afegeix a l'ambiciós projecte del Seagull. Les 'gavines' incorporen una futbolista que tot i tenir només 23 anys té experiència al més alt nivell. Ha jugat els últims dos anys als Nova Nova Southeastern Sharks de Florida (Estats Units) i abans havia competit a Primera Divisió amb el Sant Gabriel.

Un cop acabada la carrera universitària, Orteu ha tornat a fer les maletes per tornar a casa i ha triat el Seagull. De fet, Jordi Ferrón reconeix que la migcampista entrena amb elles des del passat mes de Maig i que no va debutar al tram final de Lliga, perquè la Federació Espanyola no ho va permetre. «És una futbolista molt polivalent», defineix el tècnic badaloní, que la descriu com una jugadora «molt física, amb control de pilota» i que pot jugar de migcampista, de central o d'interior ofensiva pel seu domini de la pilota i la seva qualitat a les jugades d'estratègia.

Aquesta és la quarta arribada al Seagull, que també ha incorporat les germanes Pilar i Nuria Garrote i les jugadores de l'AEM Brigi i Núria Llop. En l'apartat de baixes, a la de la portera Mireia Nagel s'afegeix la de la jove Clara Cos, que marxa al Pallejà. La futbolista de Sant Celoni va arribar a l'equip l'estiu passat i no ha tingut continuïtat a les ordres de Jordi Ferrón. El tècnic reconeix que es produiran més sortides, però no les avança de moment.

FERRÓN FA EL SALT A LA POLÍTICA
L'entrenador del Seagull, Jordi Ferrón, ha sorprès tothom anunciant que entra a formar part de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Badalona. El consistori es troba ara en mans dels socialistes, després d'aprovar-se la moció de censura sobre Dolors Sabater i el nou alcalde, Álex Pastor, ha anunciat que incorpora el tècnic badaloní a la regidoria d'Esports que el batlle ha assumit com a pròpia.

«M'ho van proposar i crec que pot ser molt útil per a la ciutat tenir algú que coneix l'esport a tots els nivells. Conec el futbol de barri, el formatiu i he competit a l'elit», manifesta Ferrón, qui creu que el seu passat com a esportista de Primera Divisió pot ser beneficiós per al càrrec. El seu objectiu és «ajudar a afavorir l'esport de Badalona i solucionar totes les problemàtiques».

No passa per alt, però, que el seu rol dins el Seagull pot ser discutit per molts, tot i que espera que no passi factura a les 'gavines': «La condició per acceptar el càrrec era que no impedís continuar amb les meves responsabilitats al Seagull». Ferrón, a més, pensa que els badalonins confiaran en ell: «Crec que la gent sap que sóc honest i que sempre intento ser equitatiu. He entrenat l'equip on jugava la meva filla, per exemple, i tot i que és diferent, també demostra que hi ha aquesta voluntat de separar els rols».

«Per ser coordinador d'Esports de l'Ajuntament no prendré decisions diferents. M'he guanyat la vida com a futbolista i tinc la sort de poder viure d'això, sempre he demostrat ser honest i no ser egoista», manté Jordi Ferrón, qui recorda, com a mostra de la seva bona fe, que ha perdonat deutes a més d'un club per ajudar-los en la seva situació financera: «Vaig renunciar a un any de contracte amb el Badalona per la crisi i he perdut diners a altres clubs, això la gent ho sap», conclou.

 

Notícies relacionades

Comenta