Més notícies de Nacional

Quatre catalanes a l’Europeu de futbol platja

Mariajo, Laia García, Carla Morera i ‘Pascu’ estan convocades amb la selecció espanyola

Xavier Garcia (Futfem.cat)

La temporada de futbol platja va donar el tret de sortida amb l’Euro Winners Cup on va participar un bon grapat de futbolistes catalanes dins el Roses Platja i l'HigiControl de Melilla. Ara és el torn de la selecció espanyola amb l’Europeu de Futbol Platja que també tindrà lloc a Portugal. De fet, la competició es disputarà a la mateixa localitat portuguesa de Nazaré.

En aquesta competició repetiran quatre futbolistes catalanes, les que han estat convocades pel seleccionador espanyol Christian Méndez: Laia García (Sant Andreu) i Carla Morera i Anna Pascual 'Pascu' (Seagull), que van competir a l'Euro Winners Cup amb el Roses Platja. A més, també està a la llista la portera de l'Espanyol Mariajo Pons, que va participar en la competició de clubs amb l'HigiControl de Melilla.

L’equip s’ha concentrat aquest divendres per començar a treballar i viatjarà a Portugal el pròxim dimecres 4 de juliol, abans Méndez haurà descartat dues jugadores per confeccionar la llista definitiva. La competició s’iniciarà amb la fase de grups (6 i 7 de juliol) on Espanya s’enfrontarà a les seleccions de la República Txeca i Anglaterra. Hi ha dos grups de tres seleccions i només les dues primeres classificades accediran a la gran final.

 

Notícies relacionades

Comenta