Més notícies de Segona

Revolució total al Pallejà

L'equip ha incorporat fins a 11 jugadores noves amb la intenció de fer un pas més a la categoria

Baudi Rincón

L'última temporada del Pallejà a Segona va ser força irregular: 7 victòries, 2 empats i 17 derrotes. Tot i aconseguir la permanència, l'equip es va quedar a 6 punts del descens. Ara, el nou equip de Tony Polidano, ja ha començat a confeccionar el que serà la plantilla per la temporada que ve. El primer canvi del Pallejà va ser a la banqueta, Tony Polidano, es va convertir fa unes setmanes en el nou entrenador. Polidano, que fins ara estava entrenant al Sant Cugat a Preferent, té experiència en totes les categories femenines, fet molt decisiu perquè la direcció esportiva confies amb ell.

Tot i que no es descarta la possibilitat d'incorporar noves jugadores per aquest projecte, el Pallejà, ara mateix té una plantilla de 21 jugadores. El club va renovar a 10 jugadores del primer equip i n'ha incorporat 11 de noves: Clara Cos (Seagull), Laura Jiménez i Nadine (Molins), Lucy i Claudia Granja (Levante Las Planas), Ruano (Atlètic Vilafranca), Marta Vilar i Irene Iglesias (Fontsanta-Fatjó), Iranzo i Tamara (Sant Cugat) i Klooster (Viladecans). Polidano explica que no buscaven una jugadora amb experiència, sinó una noia amb ganes de competir: «Volíem fitxar a noies joves i ambicioses. Tampoc ens fixàvem si tenien molta experiència o no a la categoria. Volem gent amb ganes de competir i de fer-se un lloc a la categoria».

L'objectiu principal és millorar el resultat de la temporada passada. Les últimes temporades del Pallejà a Segona han estat força difícils, ja que gairebé sempre s'ha situat a la part baixa de la taula. Ara, i amb una plantilla totalment renovada, el club confia a poder fer un bon paper: «Principalment el que volem és evitar els problemes que tradicionalment ha tingut el Pallejà des que està a Segona. Volem intentar competir més tranquil·lament i que l'equip pugui créixer en tots els aspectes», explica el tècnic.

 

Notícies relacionades

Comenta