Més notícies de Nacional

Rois, Abril i Naiara completen un atac letal a Badalona

El Seagull es reforça i espanta amb una davantera amb màxima pólvora ofensiva

Pedro Salado (Futfem.cat)

El Seagull 2018/19 se segueix cuinant i construint a foc lent. De mica en mica s'omple la pica però, sobretot, l'artilleria badalonina. Anna Rois, Abril Moreno i Naiara Caballero són les darreres incorporacions que reforcen la línia ofensiva del conjunt de Jordi Ferrón. Una clara aposta per competir la Lliga al vigent campió, el Barcelona B, i a la més que possible candidatura de Collerense i Zaragoza.

El nom més rellevant d'aquesta nova llista d'incorporacions és el d'Anna Rois (Barcelona, 1997) per diversos motius. La davantera i pilar fonamental a la base del Fontsanta-Fatjó no va poder finalitzar la temporada anterior després de patir una lesió de creuats i veure's obligada a passar per quiròfan per tornar a trepitjar la gespa. La nova 'killer' blava es podria considerar un fitxatge d'hivern, ja que fins aquest mes de juliol no serà intervinguda quirúrgicament i necessitarà, aproximadament, entre 6 i 8 mesos de recuperació. Arran d'aquest contratemps, i sense saber com respondrà el genoll, l'entrenador del Seagull Jordi Ferrón no ho considera una «aposta arriscada» però es mostra optimista: «Confio moltíssim en la recuperació i en les jugadores. Després d'una lesió es pot recuperar el ritme abans de patir aquest cop i Rois té gol, moltíssim gol. Esperem una molt bona recuperació perquè té un futur espectacular», reconeix el tècnic badaloní.

Més joventut representen les altres dues altes: Abril Moreno (1999) i Naiara Caballero (1999). «Moreno és una migcampista ofensiva amb molt bona qualitat tècnica, molt bona gestió d'estratègies, esquerrana i interessant per la construcció i elaboració del joc», descriu Ferrón. Procedent de la pedrera de la Damm, la jove pivot compartirà vestidor amb Caballero, companya seva al club 'cerveser'. «Naiara també té molt de gol i és molt treballadora», defineix el tècnic de Badalona.

El Seagull ja té data d'inici de pretemporada i els entrenaments s'iniciaran el 6 d'agost. «Tindrem una setmana més de feina. No era coherent tenir dos mesos d'aturada. Intentar construir un equip tan aviat com es pugui és la primera meta que ens marquem», conclou Ferrón, que també podrà comptar amb bona part del grup que ha assolit la promoció d'ascens aquest curs. Fins a cinc 'gavines' han renovat fins al moment (Xènia Royo, Alba Guerrero, Mar Torras, Yosse i Sara Serna), i s'espera que la llista continuï augmentant els pròxims dies.

 

Notícies relacionades

Comenta