Més notícies de Nacional

Kenni Thompson, el nou diamant del filial blanc-i-blau

L'extrem de les Bermudes arriba procedent del Chelsea, tot i que s'ha format a Cornellà, Barça i Sant Gabriel

Manel Expósito (Futfem.cat)

Qui no sàpiga de qui parlem i la vegi jugar farà una comparativa inicial amb el perfil d'Elena Julve. Una jugadora ràpida, àgil amb la pilota i amb una tècnica prodigiosa. Kenni Thompson (les Bermudes, 2000) és la darrera incorporació de l'Espanyol B, una extrem formada a cavall entre el Barcelona, el Cornellà i el Sant Gabriel. Durant les darreres dues temporades ha defensat el club 'blue' a les categories inferiors del Chelsea, després de superar el tall a les proves d'accés.

«És una jugadora molt polivalent, que pot jugar tant de lateral com d'extrem, valenta als duels u contra u i ens aportarà molt joc per banda. No he pogut seguir el seu desenvolupament al Chelsea però recordo la seva etapa als equips catalans i ens aportarà molta frescor», la defineix l'entrenador del filial blanc-i-blau Àlex Moreno.

Aquesta potencialitat d'un perfil de futbolista encara a fer contraresta amb la seva actitud i forma de ser. «Sabem que és molt tímida però haurà de fer un esforç. Si vol arribar a Primera Divisió, ha de comunicar-se perquè si no això et pot penalitzar», alerta l'entrenador de l'Espanyol. Durant la seva etapa de formació, l'entitat adrianenca ja va intentar incorporar Kenni al seu futbol base, però sense èxit.

A curt termini, el club veu la possibilitat de fer-la debutar amb el primer equip, però sense que això sigui una pressió per la jugadora. «Vam patir moltes lesions el curs anterior al primer equip i van debutar a Primera diverses jugadores. No volem que tingui l'obligació de fer el salt al primer equip. Farà entrenaments amb el grup, però en un any i mig podria debutar a Primera. Té les condicions físiques i tècniques però s'ha d'adaptar al joc d'aquí», afirma el tècnic 'perico'.

Amb Kenni, l'Espanyol B ja ha incorporat sis jugadores: Lydia Rodríguez (Sant Gabriel), Ainhoa Marín, Sara Extremera (Barcelona B), Judith Pablos (Igualada) i Emma Fernández (Santa Susanna).

 

Notícies relacionades

Comenta