Més notícies de Nacional

El Seagull tanca la plantilla amb Claudia Montagut

Torna al futbol després de quatre temporades en blanc, però havia competit a Primera amb l'Espanyol

Manel Expósito (Futfem.cat)

La davantera Claudia Montagut tancarà els reforços del Seagull per a la temporada 2018/19. Nascuda a Sant Cugat i amb 24 anys, aportarà veterania i experiència competitiva al més alt nivell. Montagut es va formar al Barça, on va arribar a jugar amb el seu filial fins als 17 anys. Amb la majoria d'edat, la davantera va fitxar pel primer equip de l'Espanyol, jugant dues temporades a Primera Divisió.

El hàndicap de la futbolista vallesana, però, serà recuperar el ritme de competició, ja que fa quatre temporades que no competeix. «Físicament em trobo bé, però sí que noto que em falta ritme de pilota, però amb el temps ho agafaré», assegura Montagut, que ha passat els darrers anys dedicada al triatló, pel que el seu rendiment físic no serà un problema.

La futbolista es va retirar dels terrenys de joc quan competia a Primera amb l'Espanyol. «Necessitava deixar-ho en aquell moment», confessa, però afirma que aquest estiu va tornar a sentir-se motiva per tornar: «Vaig aconseguir el telèfon del Jordi i li vaig preguntar si podia anar a provar. Em va dir que sí i al final m'he quedat», descriu Montagut, que no es deixa impressionar per anar a un dels millors equips de la categoria: «Les havia seguit la temporada passada i el seu play-off, i que millor que tornar així. No sento cap mena de pressió, motivació en tot cas», explica aquesta jugadora competitiva.

En total, les 'gavines' han incorporat fins a deu futbolistes per suplir el mateix nombre de baixes. Una renovació important per a un equip que vol seguir mantenint-se a la zona alta i assolir, d'una vegada per totes, l'ascens a Primera Divisió que s'ha resistit les darreres tres temporades. A més, aquest curs se suma la incògnita de la nova categoria que ha creat la Federació Espanyola per a la temporada 2019/20, Primera B, per tant, es tracta d'un curs de summa importància per a tots els equips.

 

Notícies relacionades

Comenta